| Ddyyaa94 a întrebat:

Deseara la 20:00 am banchetul si nu stiu de ce dar de azi-dimineata imi bate inima tare si am emotii si nu stiu de ce. Cum fac sa nu mai fiu ata de agitata?

Răspuns Câştigător
| Danyel a răspuns:

Stai linistita.Sunt doar colegii tai si profesorii pe care ii cunosti foarte bine. Daca ai emotii din cauza dansului amintesteti ca nu te obliga nimeni sa dansezi.Succes! Funda?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ca o sa te distrezi ca va fi frumos nu ai dc sa te stresezi simtete binehappy

| Amy a răspuns:

Buna! Incearca sa te calmezi pe tine insati, ia 5 minute de repaus, si lasa-ti mintea sa se linisteasca.Deasemenea poti incerca niste ceai de sunatoare, am auzit ca este linistitor. Bafta si distractie placuta la banchet!

| LiveYourLife a răspuns:

Nu mai fi agitata
gandeste-te ca va fi ultima data cand veti fi impreuna toata clasa
distreaza-tewinking
traieste ziua asta din plinbig grin

| Luori a răspuns:

E un eveniment important pentru tine, emotiile nu prea ti le poti controla, insa macar ai grija ce faci cu ele. Seri ce aceasta nu vei mai prinde des, deci bucura-te de ea, danseaza, distreaza-te, ai grija si fa in asa fel ca aceasta noapte sa ti-o amintesti ca fiind una frumoasa. Controleaza-te cat poti, nu exagera! Seara se va termina destul de repede-repede.