| NoNameToday a întrebat:

Desi sunt slabuta[42 kg] la 1.60 am observat ca a inceput sa imi apara celulita pe coapse.Nu este multa si se observa numai daca imi strang pielea cu mana. M`am hotarat sa ma apuc de sport. dar cel fel de sport? Ce altceva stiti care sa faca celulita sa dispara?

4 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Mai dar tu esti foarte slaba, nu neaparat in sensul rau. Unde poti sa ai celulita la 42 kghappy? Poti sa te mentii la greutatea actuala,alergand dimineata cate o jumatate de ora,evitand fast foodurile,prajelile,grasimile,cafeaua, sucurile carbogazoase, tutunul si dulciurile in exceshappy.

| 9gag a răspuns:

Pentru tine alergatul e suficient: 20min maxim 30min. Si sa bei 2l-2.5l de apa pe zi. Succes

| Maothecat a răspuns:

Ion primul rand sa mananci mai santos(sa excluzi fast-food-urile din alimentatia ta) si sa faci tot felul de sporturi... jogging sau sa sari coarda.si cand mergi la scoala mergi cu pasi mai hotarati si mai rapizi.

| NoNameToday explică:

Celulita nu se vede decat daca ma strang de coapsa.este o celulita usoara dar stiu ca daca mai stau fara sa fac ceva o sa se vada.Totusi nu vreau sa slabesc. Daca alerg sau sar coarda nu slabesc? Merci:*:*