Daca crezi tu asta si lumea va crede asta crede-ma asa e.Eu am fost foarte slab si am si urechi clapauge, acum nu mai sunt asa slab dar urechile tot asa le am, depinde de atitudine, nu e usor si eu mai am drum lung pana sa scap complet de timiditate si sa castig incredere in sine dar sunt pe drumul cel bun.Eu te-as sfatui sa faci sport pentru ca asta o sa-ti mareasca increderea in sine si pentru cosuri cumpara-ti Zynerit, e foarte bun si eu aveam multe cosuri si date de 2 ori pe zi cu el. daca ai o prietena apropiata sau mai multe prietene vorbeste cu ele diverse chestii sa uiti fricile pe care le ai.Am fost in situatia ta si cateodata mai sunt dar pot sa spun ca liceul m-a schimbat radical.Iti Urez succes si trebuie sa stii asta despre viata:daca muncesti destul pentru ceva, un vis o dorinta ti se va indeplini. Apropo cati ani ai?
Am 15 ani..ma simt ff rau. Plus ca am cateva deceptii si pe plan sentimental..chiar ma simt rau...sunt prea sufletista. pun suflet in orice. si tot ce am scris mai sus, ma doare
Si eu sunt foarte sufletist si gandesc de multe ori un lucru sau analizez mult acel lucru.Acum scap treptat de timiditate. Daca esti timida du-te la magazin sau in mall si initeaza mici conversatii cu angajatii, intrebi la cat se inchide magazinu bla bla bla.Pe mine m-a ajutat mult treaba asta si continua sa ma ajute.Fa ceea ce iti place orice ar fi ceea ce te face pe tine fericita si incearca sa nu pui suflet unde nu trebuie.Succes si daca mai ai nevoie de sfaturi punemi-le!
Imi dai te rog id tau? asa am putea vb mai multe.
Pentru cosuri poti sa mergi la un ermatolog si sigur are el cateva "trucuri" cu care sa te ajute. iar daca nu ai cum sa ajungi la un consult chiar imediat, incearca eritroacnol, il gasesti in farmacii, este un unguent cu antibiotic si se aplica pe zonele cu cosuri. sper sa te ajute.
fruntea sus