| marina11 a întrebat:

despre baiatul care spune-am ca ma place... da s`ar putea sa nu ma mai placa am pus pe o colega sa il intrebe si el a spus nu ...si eu am fost suparata cateva ore si probabil el m`a vazut si in pauza el nu ma lasa in pace nu ma lasa sa trec si intra in baia fetelor crede`ti ca mai place si daca nu ajutati`ma cu sfaturi

2 răspunsuri:
| AnyAnutza a răspuns:

Pai cerei id; ul numarul de telefonbig grin iar apoi vorbiti voi pe messbig grin si il intrebi : tu ma placi? si daca v'a spune da ii spui: pentru ca si eu te plac foarte multbig grin

| Andrrr a răspuns:

Sincer nu stiu daca e bine sa ii spui direct pentru ca,acum privind cea mai negativa situatie,poate sa spuna ca tine la tine dar ca o prietena, air atunci daca esti putin timida nu ai mai putea nici sa dai ochii cu el, asa ca cel mai bine e sa mai astepti putin.chiar daca asteptarea te omoara pentru a vedea cum decurg lucrurile. Dupa cum ai spus si tu el a sesizat ca e ceva in neregula cu tine si poate ca va incerca sa te aline sau sa-si deschida sufletul.cine stie poate ca i-a spus prietenei tale ca nu te place din cauza ca pana la urma nu e treaba ei, adica niciunui baiat nu i-ar spune ei asta, sau cel putin asta e parerea mea.Deci nu trebuie sa te descurajezi din pricina a ceea ce i-a spus prietenei tale pentru ca nu se stie daca a spus-o din suflet sau doar pentru ca nu ii place ca persoanele sa se bage in viata lui personala,mai ales ca daca spunea da era aiurea pentru ca nu iti spusase tie,ci ei,iar tu nu aveai nicun habar pentru ca el nu s-ar fi gandit ca tu ai pus-o si poate s-a gandit ca tu te-ai fi simtit prost. Oricum,ai vazut si tu ca e atent la tine si vede daca ceva nu e bine,iar asta e un lucru important,avand in vedere ca putin oamenii isi dau seama de ce simt cu adevarat ceilalti,asa ca nu iti pierde speranta pentru ca,cu siguranta ii pasa de tine, nu stiu in ce masura, dar de existat exista ceva. Sper ca te-am ajutat.macar putin.