| SamsungElectronics a întrebat:

Bună dimineața!

Când merg prin oraș văd multe fete frumoase și drăguțe cu băieți urâți de mână. Nu înțeleg care este treaba? Să vă spun ceva! Joi când am fost la Kaufland cu un prieten de la liceu să ne cumpărăm de mâncare și după ce ne-am luat de mâncare am mers la casa să plătim și acolo la casă am văzut o fată foarte frumoasă și sexy cu un băiat urât și băiatul ăla nu avem mai mult de 17 ani după cu l-am văzut, eu cu prietenul meu avem 19 ani amândoi și fata respectivă nu parea mai mare de 16 ani?

Vă rugăm îmi puteți spune ce se întâmplă? ⚠️⚠️⚠️

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

S-am mai spus de mii de ori pe aici, ca nu frumusetea exterioara conteaza, ci bunul simt, vocabularul, comportamnetul, gesturile, totul, cu exceptia exteriorului!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Adică? Cum era ea frumoasă? Cum era el urât? Asta se întâmpla în capul vostru, în capul acelui cuplu era cu totul altceva.

| lpavel a răspuns:

Ce se intampla? banii vorbesc, asta se intampla! Tat-su are bani si ii da acum, sa-l intalnesti peste 5- 10 ani, tu vei avea el nu... laughing nu stiu de ce te mira atat, n-ai mai auzit de fete de 20-25 de ani cu barbati de 60? laughing foarte rar gasesti o fata care sa nu fie materialista, as zice 1 la 1000!

| goguPatent a răspuns:

Are pixu gros

| FredericChopin a răspuns:

Fetele au gusturi diferite nu stii tu poate baiatul ala e sexy pentru ea si urat pentru tine sau baiatul ala e un BOGATAN si e ceva de genul sta cu o fata sexy un mamutoi :-) deci... Nu n tot deauna lucrurile par ceea ce sunt