Iubit cam pute a sex!
că vrei să mai vorbești cu câte cineva este normal, dar asta nu înseamnă să asasinezi oamenii cu gândurile tale, că vezi că aia nu știe cum să scape de tine!
De cineva pe care sa imbratisez, sa stau de vb despre aproape orice, etc (mai exact de un iubit)...
Tu ai ceva între 13 și 16 ani, după modul cum ai formulat întrebarea.
Deci ai ceva forme de femeie!
Ținând în brațe un băiat de peste 13 ani crezi că asta nu îl va excita de loc?
Fiind excitat te va mângâia și te va săruta!
Și peste cel mult 6 suni fiind sătul de prea multe întrevederi cu
„ Miss Manuela Labaescu ", se va gândii să faceți sex împreună
și va face tot ce va depinde de el în acest sens!
Și peste 6 luni te vei gândii, dacă să faceți sex sau nu împreună!
Normal o fată ar trebui să își înceapă viața sexuală după 18 ani când teoretic este majoră sau după 19 când a terminat liceul.
Dar deja multe fete își încep viața sexuală de la 11 -12 ani, și luând asemenea exemple super -negative îți vei spune în gând--( să zic)--
„ Eu am 15 ani, de ce să nu fac sex și eu, dacă alea tot o fac de la 11 ani? ".
Buna.
Ai emotii negative tocmai pentru ca tii in tine ceea ce ai vrea sa exprimi.Stii cate efecte negative poate avea asa ceva? Te rog, mai jos ai un articol f interesant despre cum faci sa scapi de asta, pe mine m-a ajutat:
http://www.vindecator.com/......suprimate/
PS:daca asta nu te ajuta, mergi la un psiholog.
Numai bine!:)
Incearca o noua activitate! sport au .orice.Asa ai sa gasesti prieteni noi cu care o sa ai ceva in comun!
@mihaidavidoglu1954: ba nu; nu vreau sa zic nimic de sex. Si da, s-ar putea sa ai dreptate; sa vrea sa scape de mine...
Ok,deci. nu ar trebui sa tii in tine... nu stiu. trebuie sa gasesti o persoana in care sa ai incredere si sa vorbesti cu ea. sa spui tot ce gandesti si tot ce ai pe suflet daca prietena cea mai buna te cam evita, incearca cu cineva din familie cu care ai o relatie mai buna [mama,tata,frate, sora, verisor] si daca, chiar nu ai pe cine... lasa mesaj cu ID tau si te ascult eu