Bunăă.
Şi dacă o să-ţi zică, ce? Nu ştii să ignori? Lasă-l în durerea lui, să sufere singur, nu-l băga în seamă, treci pe lângă el fără să te bagi în seamnă cu el. Să ştii, dacă te jigneşte şi tu îi răspunzi la acea jignire o să zică, ceva gen : " Aha, e la fel ca mine fata asta ", dar dacă îl ignori îl doare de 10 ori mai tare decât când i-ai răspunde la acea înjurătură, şi va zice ceva gen : " Mda. nu îi pasă de ce zic eu. " şi o să-l doară când o să vadă că nu-l bagi în seamă.
Persoanele de genul ăsta, merită ignorate. Fă şi tu la fel, nu-l băga în seamă. Dacă îţi face ceva, dă-i o palmă cât de tare poţi şi pleacă de acolo. :d
Succes! :*.
Nu am înțeles nimic. Cine cui a spus, când și de ce. Ai putea să reiei mai clar?
Poate o sa iti spune unele lucruri sau o sa te barfesca o sa spuna lucruri urate despre tine si o sa faca tot posibilul sa te enerveze sa il injuri sgiar si in fata pprofesorilor si ma-sa ii o tarfa dea-aia mare si proasta! u nul baga in seama pentru ca daca nu-l bagi in seama o sa se enerveze mai tare!
Funda!
Eu nu prea am inteles despre ce e vorba dar un sfat care s-ar potrivi la orice : Vezi-ti de viata ta! Nu te supara pe mine e doar un sfat poate daca vrei sal acum bene daca nu nu-i nimic Succes!