Dacă fluxul este mai puțin abundent, poți aplica un protej-slip, ca să nu te jeneze absorbantele cu aripioare.
Protej-slipurile sunt parfumate, subțiri, și foarte ușor de aplicat : Detașezi folia de pe spate, și îl lipești pe slip.
Atunci când fluxul menstrual va deveni mai abundent, aplici un absorbant cu aripioare și procedezi aproximativ la fel:
Desfaci folia, îl aplici pe slip, iar aripioarele le lipești pe partea cealaltă a slipului.
Recomand protej-slip-uri de la Discreet (sunt discrete și parfumate) : http://www.noifetele.ro/yourbody/discreet.php.
Și absorbante de la Always : http://www.noifetele.ro/yourbody/always.php.
Poți vorbi și cu mama ta despre asta; câteva sfaturi în plus îți vor prinde bine!
Baftă!
La inceput e normal sa iti vina asa.si o perioada de timp s-ar putea chiar sa iti vina neregulat. Eu folosesc,,every day" sau,, libresse invisible"(in ambalaj roz).S-ar putea sa ai dureri(ceea ce e putin probabil mai ales daca esti la inceput), iar in acest caz iti recomand No Spa.Sunt foarte bune.Succes si bine-ai devenit femeie!
P.S: O.B se folosesc doar daca esti dezvirginata!
Am uitat sa spun ca parintii mei sunt plecati din tara...dar am vorbit mai inainte cu mama la telefon si mi-a explicat ea ce e de facut
Ok. atunci scuza-ma. e mult mai bine sa iti dea mama ta sfaturi
Always.Sunt cele mai bune absorbante.Sunt si O.B., insa nu sunt recomandate acum, daca esti la inceput nu...Sa vezi ce aiurea o sa fie.O sa te doara burta, si o sa ai inca o problema pe cap, eu mi-as fi dorit sa imi vina mai tarziu.Mie mi-a venit de la 11 ani,oricum, sper sa te descurci! Te puup!:*Si apropoo! in caz ca ai dureri menstruale, nurofen e cel mai bun!
Ce e rusinos? Oamenii au ciclu, fac pisu, caca, isi sufla nasul, flatuleaza. E normal, nu rusinos, dezvata-te de prostia asta.
Si in plus, daca stau sa ma gandesc, fara ciclu nu ar mai fi fost posibila specia umana. La menstruatie este expulzat un ovul si o pseudoplacenta pentru a face loc pentru altele noi noute! Asa ca slava cerului ca femeile au ciclu!
BrianMoser întreabă: