| SamsungElectronics a întrebat:

Bună dimineața tuturor!

În ziua de astăzi dacă te bagi în seamă cu o fată și îi ceri instagramul sau Facebook, o sa te creadă disperat?

Mulți mi-au zis ca dacă faci asta, unelte fete te vor crede disperat și te vor ignora.

Ce părere aveți?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| dullcat a răspuns:

Buna.Unele te vor crede disperat din cauza abordarii subite, dar altele vor considera ca asta e varianta actuala a numarului de telefon care se cerea inainte, deci vei avea succes.

| anonim3247 a răspuns:

Depinde de situație este normal sau nu este normal să faci ce ai spus.

| sammie a răspuns:

Da, prima dată începe să te apropii de ea, și după aceea să îl ceri. Nu să îl ceri direct.

| Continchiscontsters a răspuns:

Mai terminați dracu cu rahaturile astea lăsați femeile sa respire frate ajunge cu rahaturile astea ba frate dacă vezi ca nu te vrea nu merge las-o în pace ce morți ei de treaba tot dați vina pe femeie asta e nu te vrea nu te vrea asta nu înseamnă că gata dacă ești săracă sau nu știu ce mașina nu are treaba frate femeia nu se uita după bani la un bărbat și Nici la bani lui îți spun e fratele tău ia se uita la tine ca om cum ești cine ești cu Adevărat sa vadă ba eu cu asta pot face ceva pot trai o viata cu el da dacă vede cai mănânci sufletul și inima și liniștea cine frate ar sta cu handicapați care le bate le mănânc sufletul la femei ajunge frate ca prea le terorizați vezi ca nu vrea las-o în pace daca vezi ca nu te baga în seama este clar are pe alt cineva ce tot va băgați pana în gat la om cereți aia cereți nu știu ce unde ești ce faci ce dracu frate aveți nu mai fiți așa nicio femeie normala n-ar sta cu un bolnav handicapat care o controlează din dracu știe o în ora ce face unde este și alte rahaturi Doamne ferește cu asa oamenii

| exoticbutters a răspuns:

Nu e neaparat adevarat. Daca arati prezentabil, nu o sa te creada nimeni disperat. Daca arati ca un bombradier, te mai alegi si cu o palma peste ochi.

| Andrusca69 a răspuns:

E ca si cum te-ai duce la una random si i-ai spune : stii fa hai sa ti-o trag )))
Normal ca e un comportament inadecvat si de prost gust, cauta-ti una pe tinder daca esti disperat sau reprofileaza-te spre barbati daca tot nu pescuiesti vreo buca ))