Eu nu pot intelege unele femei/fete.
Vor sa fie perfecte, vor sa fie slabe.
Fetelor, sunt barbati carora le plac femeile plinute, mai masive.
Ce o fi asa placut la fata care o tragi prin inel? mie personal imi plac femeile grele. Femeile mari ca si mine.Multi barbati vor femei mai dolofane. Ba chiar fac pariu,ca voi va vedeti grase, dar sunteti chiar slabe, unele poate chiar perfecte.
Toate femeile imi raspund rastit " ca barbat tie iti 'sade' bine, dar ca femeie nu " E ceva sublim sa vezi o femeie la 1, 80 cu vreo 80 90 de kg, inalta bine facuta,mai ales ca nu toti barbati ar indrazni sa se bage in discutie cu o asemenea femeie,ba chiar unii ar fugi de ar rupe pamantul. Cat despre reactia oamenilor,si eu mai gasesc guri sparte sa imi spuna " esti gras " sau multe alte jigniri, insa fel cum arat mai impunator si mai mare de varsta le cam taie graiu. Sfatu meu e sa nu iti pese de ce zic oameni, important e sa te placi tu. Cand vei invata sa te respecti singura, sa te accepti asa cum esti, vor invata si alti sa te accepte.Atata timp cat TU nu te accepti singura, si nu te respecti, nimeni altcineva nu o va face, numai sta in casa sa iti plangi de mila, ai o viata, traiste-o.
Păi pur și simplu, trebuie să ai voință.Eu am intrat la regim pentru că m-am îngrășat ceva în ultimii doi ani și văd că nu a dat rezultate așa cum voiam eu într-o anumită parte a corpului, dar zic:Și ce? O să slăbesc..doar răbdare trebuie! Trebuie să crezi în tine.Nu accentua prea mult asta.Viața e prea frumoasă. Succes!
Nu trebuie sa iti fie rusine cu ceea ce esti! Continua sa faci ceea ce obisnuiai, adica sa iesi cu prietenii...so, keep your head up :*
Christina Aguilera, Adele, Oprah Winfrey, Crystal Renn e cea mai platita top model co talie neobisnuita, Whitney Thompson cistigatoarea concursului Next Top Model, Tara Lynn Wilson actrisa si aceasta lista poate continua pina la infinit. Privestele oare arata rau? Sau macar se geneaza? Ce ar obtine ele in veata daca lear fi frica? Iar daca tu ai fi alaturi de ele te-ai simti incomod sau nu vei discuta? Toate aceste uimitoare personalitati sunt increzute ca arata bine si sunt fericite ca sunt asa, datorita acestui fapt si noi le credem fermecatoare. Nu crede niciodata ca arati rau caci si cei din jur asa vor crede la fel nu te gena nu respinge persoanele drage ele te iubesc nu pentru cum arata ci si pentru faptul cum se simt alaturi de tine, si nu-i uita zimbeste cit mai des, deoarece zimbetul e cea mai frumoasa bijuterie a oricarei femei...
Nu lua in seama comentariile urate aduse la adresa ta . Ignora. Gandeste-te ca sunt altii mai grasi decat tine. Nu renunta dintr-o prostie. De exemplu cu zilele orasului, sunt sigura ca vrei sa mergi sa te distrezi. Daca prietenii tai tin cu adevarat la tine, te accepta asa cum esti! Bafta :*!