Fiecare om în parte e complexat de un anumit defect fizic. Însă trebuie şi să ştim că oameni vorbesc oricând, indiferent dacă vrem noi asta sau nu. Dar sunt şi oameni care nu judecă, care ştiu că e absolut normal să ai vergeturi şi se mai întâmplă şi de la vârste fragede (am o verişoare în clasa a 5a care are). Eu NU te-aş judeca dacă ţi-aş fi prietenă. Până la urmă "prietenii adevăraţi îţi sunt alături la bine şi la rău", nu?
Bine, probabil până acum nu te-am ajutat. Mă gândesc însă că majoritatea lumii, mai ales femeile, se uită mai întâi la ele înainte să comenteze de alţii. Tu ai vergeturi, altele pot avea celulită din plin, sau pot avea o aluniţă mare pe coapsă care să displacă. Sau băieţii pot fi extrem de slabi. Fiecare are o problemă. Nu există persoană perfectă.
Cunosc multe persoane cu vergeturi, şi nu le-a judecat nimeni niciodată! Recunosc că de-aş fi în locul tău, aş fi de asemenea complexată. Dar dacă o persoană are nasul mare, îşi pune o pungă pe cap? Dacă are dinţii strâmbi îşi lipeşte buzele cu banda adezivă? Oricum lumea va comenta, şi acele persoane ştiu asta. Dar nu bagă de seama. Nu te poate place toată lumea.
Ce aş face eu? Le-aş arăta că-mi cunosc defectele şi că sunt încrezătoare în mine. Că nu-mi pasă părerea lor absolut deloc! Că acele comentarii răutăcioase trec pe lângă mine fără ca măcar să le aud. Astfel ei te vor admira pentru caracter şi vor omite un mic defect, normal, care ţine doar de estetic!
Du-te şi distrează-te.
Suntem cum suntem şi dacă nu ne acceptăm noi, atunci ceilalţi cum să ne accepte?
---> Chiar crezi ca prietenele tale au un corp ''Perfect'', de miss`?
---> Eu nu cred!
Trebuie sa te simti bine in pielea ta, sa nu tii` cont de parerea altora, doar de`aia mergi la strand, ca sa te distrezi! Nu sa stai pe margine si sa-ti ascunzi defectele! (vergeturile nu sunt defecte in primul rand! Ele trec cu timpul! )
Sper ca te-am ajutat
Te poti duce la strand cu colegele, ia-ti o pereche de colanti 3 sferturi...incearca sa iti apreciezi corpul asa cum e...si daca colegele tale chiar tin la tine nu o sa te judece pentru cum esti.Sper ca te.am ajutat:*
Anew Clinical. Nu le acopera dar le vindeca fara interventie chirurgicala.O sa dureze ceva timp, dar merita.Pana atunci nu fi complexata de ele.Si eu am avut si poti sa gandesti ca mine: "Sunt ale mele si imi plac.Cui nu-i convine sa nu se uite"