Mai daca tot ''crapi'' si o placi asa de mult spune-i. O sa-ti dea sgur un raspuns. Si poate si ea vrea sa faci tu primul pas. Oricum, incercarea moarte n-are, asa ca dai bataie si spune-i. Nu ai ce piede oricum.Succes!
Mai daca te place iti va spune da sau nu depinde de ea acum...eu am o zicala poate te ajuta "incercare moarte n-are" in cazul in care spune nu ii spui ca sa ramaneti ca si pana acum...si eu am fost in locul tau darr..eu am actionat mai repede succes
Hei! Pentru clasa a 6-a scrii prea corect și gândești destul de matur. Asta e foarte bine. De ce să aștepți momentul potrivit? Tot ce trebuie să faci e să înțelegi noțiunea de prietenă la vârsta aceasta. Țineri de mână, plimbări, pupici, chestii care au o limită. Încearcă să te apropii de ea ca și prieten și vezi ce se întâmplă apoi. Nu pierde vremea, fă ce simți! Baftă!
Vorbeste cu ea pe mess,fa-o sa se simta bine, daca vreodata iti povesteste despre fostii ei iubiti, spune-i ca, cu tine i-ar sta mai bine, spune-i ca este dulce Spune-i ca o placi! Te place sigur.Sa va iubiti!
Eşti numa' bun de prietenă. Întreab-o dacă te place sau spune-i ce simţi pentru ea.
Mulțumesc pentru tot. Mâine o să îi spun, din păcate în timpul școlii. Țineți-mi pumnii.
M-am pregătit!