anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din clasa a-5-a m-am atasat de o colega. Ieri eram prietene si azi ne certam. De fiecare data are impresia ca eu o copii si ma face plagiatoare. Cand se cearta cu o alta fata sau,, s-a plictisit" de ea vine la mine. M-a scos prof. la tabla si am stiut, ea din secunda 2 incepusera sa ma ignore putin cate putin si la sfarsitul orelor a cautat motiv de cearta.,, De ce ai scris aia ca mine"? Spuneti-mi ce sa fac. VA ROG! Si spuneti-mi ce sa-i spun atunci cand mai face faze de genu` asta. Acum sunt in clasa a -6-a.

3 răspunsuri:
| DeEuTzA_2553 a răspuns:

Sti aceiasi problema am avut sti eu zic ca mai sunt multe prietene care ti le poti face.
eu zic sa nu mai vorbesti cu ea daca a facut asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa o faci sa plinga!

| alinutza98girl a răspuns:

Pai nu stiu sigur. dar... poate te pot ajuta fiindca am aceeasi problema si eu si mai am si altele si am avut.Am avut o prietena care facea aceleeasi fite cum ai scris la intrebare.Am inceput sa o ignor, sa ii fac aceleeasi fite ca ea si am inceput sa o ignor, sa ii intorc spatele. A inceput sa se simta prost atunci cand i-am zis:``Acum ce vi la mine? Sa iti bati joc de o prietena care crede in tine? Vino-ti in fire fato si nu ma mai jigni si nu mai cauta cearta! Cauta-ti alta prietena care te accepta sa urli la ea! Dar ma-si mira daca ai gasi o fata care sa aiba aceleeasi fite ca ale tale! Si nu mai fi tu geloasa pe mine pentru ca stiu ca nici tu nu ai scis ca mine si nu te-ai gandit la fel ca mine!``Bine ideea e sa fi autoritara, asa ca mai modeleaza si tu propozitile din ghilimele precum ai tu problema si s-ar putea sa aiba roade. Dar daca nu sa ii spui mai cu frumosul daca sta cu tine in banca sau daca e intratat de rea sa te bata la cap la ce ai zis sau sa vorbeasca de tine si la celelalte fete ca sa le intoarca inpotriva ta si sa nu mai ai prietene. A. da. si expica-i ca ceea ce face nu e bine pentru ca inrautateste prietenia voastra si mai zici si tu acolo ceva. Sper sa fie de ajutor raspunsul meu.MULTUUUUMESC!:*big grin