De invidiosi de aia, dar zi si tu in legatura cu gradul de inteligenta pe care le au persoanele care pun astfel de intrebari lasa de dorit.
@Cristiana in legatura cu intrebarile nu am zis nimic ba chiar ai foarte mare dreptate dar un user de pe acel site a zis ca toti de aici suntem niste prosti si ca le facem bani adminilor...
Sa zica ce-or vrea, dar pe acest site sunt pesoane net superioare lor din punct de vedere intelectual, persoane pe care ma bucur ca le-am intalnit(chiar si virtual) si ale caror raspunsuri le citesc mereu cu drag, persoane de la care au mult de invatat acei indivizi.Acesti utilizatori valorosi, precum si multi altii care-si dau silinta sa faca din TPU un site primitor si util si care demonstreaza ca nu sunt oameni prosti, care actioneaza inainte de a gandi demonstreaza faptul ca TPU nu este egal cu "toti prostii uniti". Ce-i drept, cum fiecare padure are uscaturile ei, nici TPU nu se poate mandri cu toti utilizatorii, iar numarul utilizatorilor per total fiind foarte mare si numarul acestor utilizatori este foarte mare.
Deny scumpo, lasa-i sa vorbeasca pana li se acreste important este sa nu le dai atentie.
Te-am pupat!
Sunt postate doar intrebari tampite de la categoria Dragoste si sex, pun pariu ca nici nu s-a uitat la categoriile unde chiar gasesti intrebari si raspunsuri de Doamne-ajuta.Cat despre nea' care sustine ca TPU inseamna "toti prostii uniti", sa fie sanatos.Nu-mi pasa de parerea lui, atata timp cat nu cunoaste personal vreun user si habar n-are deca cineva de pe-aici e prost sau nu.
Oricum sunt sigura ca nicio postare ca aceea nu va face pe cineva sa paraseasca TPU.