| con12ro a întrebat:

din luna martie incep campionatul pe clase la fotbal si eu stau in poarta. Apar foarte bine penalty-uri, lovituri libere insa am doua parobleme mari, cred eu. Prima este ca nu pot sa scot suturile care sunt date pe jos si a doua e ca atunci cand ies la minge ala imi face un dribbling scurt si imi da gol. cum sa rezolv aceste situatii?

4 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Urmareste mingea, e o corelare a mentalului cu miscarea

| Moisie a răspuns:

Pentru suturile pe jos invata si antreneaza-te sa plonjezi!
Si nu iesi din poarta decat atunci cand e imperios necesar, si invata si tu "fentele" din dribbling ca sa nu te mai poata pacali pentru ca le poti intuii!
Funda?

| CosminC86 a răspuns:

Nu trebuie sa iesi din poarta sa ataci adversarul (asta e treaba fundasilor), cat despre aparatul mingilor joase trebuie sa te antrenezi. Si eu tot portar am fost in generala si ma antrenam in pauze. (Mai si chiuleam o ora doua acolo big grin)

| soloangel01 a răspuns:

Sa iti explic ar dura cam mult...dar invata din greseli! Asta inseamna antrenament, daca face dribling in fata ta invata ce dribling face(tine-l minte)...suturile pe jos, intr-n meci de fotbal pe un teren de vreo 50 m nu prea se dau suturi pe jos.Dar daca ai o problema cu mingile care vin pe jos cumpara o minge si joaca-te cu ea, o sa te obisnuiesti cu ea si o sa iti fie mai usor.