Putin tupeu nu pierzi nimic incearca sa-l tragi intr-un loc mai retras tu si el sa vb despre ceva si...actiune eu nu cred ca un baiat refuza un sarut de la o fata hai sa fim seriosi am avut o gramada de iubiti dar asa ceva nu mai intalnit din contra...incearca nu o sa te refuze iti GARANTEZ tupeu tupeu
Eu una cred ca in cazul tau va fi mult mai simplu si mult mai bine daca ai vorbi cu el despre asta.
cred ca deja si-a dat seama ca vrei ceva mai mult pentru ca se vede atunci cand te chinui sa te apropii de el.cred ca deja a observat pentru ca nu e prost si anumite gesturi sunt foarte evidente, crede-ma. daca nu a reactionat nicicum inseamna ca nu vrea nimic, ii e teama sa reactioneze, sau inca nu e convins de ceea ce vrei tu.astea sunt motivele pentru care ar trebui sa vorbesti cu el despre asta.
eu zic sa il inviti la o cafea si sa stati de vorba acolo. daca ai putin noroc si vrea acelasi lucru o sa te sarute el, nu va mai trebui sa te chinui tu. daca nu, va trebui sa renunti.
Hmm pai cred ca ne aflam cam in aceeasi situatie. Mie imi place de un baiat de vreo 3-4 luni si am incercat sa ma imprietensc cu el.Incearca sa vorbesti mult, mult cu el pe mess, la telefon si sa afli ceva nou despre el.Sa il faci sa aiba incredere in tine.Eu asa am facut si am devenit cei mai buni prieteni si ma gandesc ca intr-o zi "o sa imi iau inima. n dinti" si o sa-i zic ce simt pentru el.Nu are de ce sa rada sau sa te ia la misto, ar fi chiar prostesc daca ar face asta.pentru ca e un lucru serios si nu cred ca el e un motiv de ras.
Nu este neaparat sa il saruti ca sa ii arati ca il placi.Chiar daca te emotionezi cand esti langa el, du'te si vorbeste cu el.intreaba'l ce face, etc.Si dupa ii spui ca il placi si ca vrei sa fiti impreuna
patrizia696 întreabă: