| adryutzza13 a întrebat:

Buna din nou! Am si eu o intrebarebig grin. E un baiat pe care il plac mult...adica nu stiu cum s-a intamplat ca din seara asta a inceput sa-mi placa rau de elbig grin. In vacanta de vara el era combinat cu o prietena de-a mea, dar cand ea pleca acasa el se dadea la mine, incerca sa ma sarute si nu l-am lasat niciodata. E in clasa a 10-a si eu sunt intr-a 7-a! De atunci (din vacanta) nu a mai vorbit cu mine si mi-a dat ignore! Azi de dimineata mi-a dat sa-i dau accept pe un alt id care e nou, dar de ce a bagat id meu? Adica am fost certata cu el.In fine. l-am intrebat ce face si el mi-a raspuns, ma rog. L-am intrebat daca e el si mi-a zis ca da, dupa i-am zis ca daca vrea sa ma scoata de la ignore si a zis ca o sa ma scoata si m-a scos! Dupa mi-a zis "mersi" eu l-am intrebat pentru ce si el mi-a zis ca pentru ca m-a scos de la ignore si eu i-am zis aaa mersi si n-am mai vorbit cu el de atunci( adica de 5 minutelaughing ). nu stiu ce sa fac, cum pot sa-l cucerscbig grin. Si acum ma simt ciudat...parca tot ce simteam pentru celalalt baiat s-a dusbig grinbig grin. Si simt ca baiatul acesta e alesul meu:X si ca ma place.Cum sa-l cuceresc asa pe mess sau nu stiubig grin!

Răspuns Câştigător
| me_3408 a răspuns:

Bagate in discutie cu el. Fa glume incearca sa fi curajoasa sa nu fi timida big grin Ce as vrea si eu sa scap de timiditate big grin

6 răspunsuri:
| adryutzza13 explică:

Si scuze pentru repetitziibig grin Multumesc:X

| Myr3ll1994 a răspuns:

Spune-i pe mess daca vrea sa va intalniti intr-un loc sa ii zici ceva apoi ii zici ca iti place de el ca vreti sa fiti impreuna...etc mult succes imi dai fundita

Răspuns utilizator avertizat
| papatukjatlekjulk a răspuns:

E normal sa simti asa...si eu simteam in clasa a 7-a ca toti sunt alesii mei, dar de fapt foarte rar e asa. Putine persoane isi gasesc cu adevarat alesii. El sigur nu e alesul tau, mai ales dupa ce fel de baiat pare sa fie...pare in cautare de aventuri si este mai mult decat evident ce ar putea vrea de la tine.
Nu mai incerca tu sa-l cuceresti, daca el chiar merita, atunci el ar trebui sa iti demonstreze asta. Dar dupa ce imi spui chiar nu merita, sau daca vrei doar sa suferi... e alegerea ta.

| georgiana a răspuns:

Mai are o relatie sau este liber?

| ☺Þĺ†ĺ©†☺ a răspuns:

In primul rand esti invitata mea sa deschizi bine ochiihappy. Adica gandeste'te el poate acum este intr'o relatie si + de asta aduti aminte cand era cu prietena ta se dadea si la tine daca prietenei tale i-a facut asta tie de ce nu?happy. Treaba ta dar tipul asta de oamenii nu cauta decat aventuri si mai ales ca spui ca u esti a 7a si el a 10a gandeste'te ce ar putea vrea de la tine mai ales in ziua de azi...cica e bine sa te combini cu un baiat cu cativa anii mai mare decat tine pentru ca are mintea mai dezvoltata pe draq vor numai sex...sunt si exceptibig grin. Dar totusi treaba ta dcaa intr-adevar el te place va face el primul pas nu il face tu.mai ales dupa ce tip de persoana estestraight faceDar scumpa mea parerea mea lasa sunt atatia baieti pe luumea asta ubitha nu sau terminat baieti iti garantezwinking mai ales ca ai doar 13-14 ani banuiesc ohooooo ai o viata inaintehappyTreaba ta ce faci dar tipul asta e precum albina umbla din floare in floarehappy, adica in timp ce tu esti cu el zici ca e acasa sau cine stie unde si el e cu alta, si mai ales tu esti micuta o sa pui repede la :X o sa prinzi mare drag de el si nu mi'ar placea sa mai aud un caz datsa ca sa omorat nu stiu pentru cinechatterbox pentru ca nu rezolvi nimichappy el o sa fie cu alta si u o s alasi in urma numai durere:-