Bagate in discutie cu el. Fa glume incearca sa fi curajoasa sa nu fi timida Ce as vrea si eu sa scap de timiditate
Spune-i pe mess daca vrea sa va intalniti intr-un loc sa ii zici ceva apoi ii zici ca iti place de el ca vreti sa fiti impreuna...etc mult succes imi dai fundita
E normal sa simti asa...si eu simteam in clasa a 7-a ca toti sunt alesii mei, dar de fapt foarte rar e asa. Putine persoane isi gasesc cu adevarat alesii. El sigur nu e alesul tau, mai ales dupa ce fel de baiat pare sa fie...pare in cautare de aventuri si este mai mult decat evident ce ar putea vrea de la tine.
Nu mai incerca tu sa-l cuceresti, daca el chiar merita, atunci el ar trebui sa iti demonstreze asta. Dar dupa ce imi spui chiar nu merita, sau daca vrei doar sa suferi... e alegerea ta.
In primul rand esti invitata mea sa deschizi bine ochii. Adica gandeste'te el poate acum este intr'o relatie si + de asta aduti aminte cand era cu prietena ta se dadea si la tine daca prietenei tale i-a facut asta tie de ce nu?. Treaba ta dar tipul asta de oamenii nu cauta decat aventuri si mai ales ca spui ca u esti a 7a si el a 10a gandeste'te ce ar putea vrea de la tine mai ales in ziua de azi...cica e bine sa te combini cu un baiat cu cativa anii mai mare decat tine pentru ca are mintea mai dezvoltata pe draq vor numai sex...sunt si excepti. Dar totusi treaba ta dcaa intr-adevar el te place va face el primul pas nu il face tu.mai ales dupa ce tip de persoana esteDar scumpa mea parerea mea lasa sunt atatia baieti pe luumea asta ubitha nu sau terminat baieti iti garantez mai ales ca ai doar 13-14 ani banuiesc ohooooo ai o viata inainteTreaba ta ce faci dar tipul asta e precum albina umbla din floare in floare, adica in timp ce tu esti cu el zici ca e acasa sau cine stie unde si el e cu alta, si mai ales tu esti micuta o sa pui repede la :X o sa prinzi mare drag de el si nu mi'ar placea sa mai aud un caz datsa ca sa omorat nu stiu pentru cine pentru ca nu rezolvi nimic el o sa fie cu alta si u o s alasi in urma numai durere:-