Nu te abtine de la mancare; mananca regulat si sanatos, portii normale, de 3 ori pe zi. intre mese, daca ti se face foame, apeleaza la mici trucuri(exact ce ti-au spus si ceilalti). And keep it positive! Daca nu gandesti pozitiv, totul e in zadar. Informeaza-te, sa vezi si tu cat de mult conteaza starea ta sufleteasca, indiferent ce faci!
Nu te abtine de la mancare, vei face cea mai mare prostie acum un an am facut la fel ca tine imi aruncam sandvisurile, nu mancam la pranz, seara aproape nimic si supriza: am lesinat la scoala.profesorii,colegii,parintii ingrijorati la spital si diagnosticul: Spasmofilie.care si in ziua de astazi are urmari.Asculta-ma si nu te infometa ca sa slabesti, nu va functiona.Incearca un regim sanatos. Sper ca te-am facut sa intelegi pericolul .
Toate chestiile astea, tin de psihic. In realitate nimic din toate cele enumerate nu te ajuta sa te abtii de la mancare. Dar tu ai auzit ca asa este si stii ca trebuie sa se intample si la tine la fel ca la altii. Scrisese cineva ca nu e bine sa te abtii de la mancare. Nu-i adevarat. ce-ar insemna asta? Sa mancam incontinuu? Trebuie sa avem o viata organizata si sa ne abtinem. pentru ca putem. Nu numai de la mancare ci de la o multime de alte lucruri. Daca ai vointa treci peste toate obstacolele, fie ele de natura fiziologica, fie de natura psihica, sentimentala etc etc Succes!
Ocupati timpul cu altceva si nu te mai gandi la mancare mananca de 3 ori pe zi si apoi cautati altceva de facut care sa nu implice mancare
aaaaaaaaaaaaaaaaa si bea multa apa o sa iti dea senzatia ca esti satula
Hai mai, cum adica sa te abtii de la mancare? Manaca, de ce sa te abtii? intre mese e altceva, mananci popcorn, pufarini, mai stiu eu fructe, de ce sa te abtii? Eu mananc cand se poate, si nu ma ingras de loc daca de asta ti-e frica, las-o balta, baga in tine
Nu e bine sa te abtii de la mancare, trebuie doar sa nu mananci in exces. in primul rand trebuie sa ai mese regulate iar daca tot simti nevoia sa mananci, mananca fructe.
Cel mai bine eu zic ca este sa mananci de 3 ori pe zi, dimineata cand te trezesti sa mananci un fruct pe stomacul gol dupa mancare si ziua sa bei multe lichide bineinteles nu in exces... si in rest cand simti nevoia sa mananci mananca fructe sau ceva ce nu este greu la stomac ca daca mananci incontinu iti spun eu ca o sa nu-ti cada bine la stomac asa sunt si eusi mananc la fructe).
Buna :* fetele ti-au dat motive sanatoase si bine gandite, care functioneaza, insa motivatia te va ajuta enorm. gandeste-te caaaa. cei din jur nu vad ce ai in stomac, gandeste-te ca vad un corp frumos. Mancarea sta 5 minute pe buze si o viata pe solduri! Gandeste-te la tine. Muuuulta vointa! Te pup