| dianka_4861 a întrebat:

Buna din nou...astazi s-a nascut michael jackson 29 august...pacat ca nu a trait pana astazi sa isi poata sarbatori ziua de nastere alaturi de familia si de fanii sai... DUMNEZEU SA IL IERTE! sado:-)

Răspuns Câştigător
| Sabwy a răspuns:

Azi e ziua lui.:X: d-zeu sa-l aiba in grija :X E si ziua mea :X La multi ani Mie la ulti ani Michael :X

18 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Odihneascase-n Pace sad

| alexdop21 a răspuns:

Pai astazi e 29 august nu aprilie, asta daca nu esti in australia big grin laughing si in al doilea rand toate lucrurile au un inceput si un sfarsit nu?

| dyav0litza a răspuns:

Dumnezeu sa-l ierte ce sa facem toate au un inceput si un sfarsitsad

| faranume a răspuns:

Crd ca ai greshit ziua sau poate te-ai grabit la scrisstraight face

| faranume a răspuns:

Scz... dar nu stiu... dar si eu am vazut tot aprilie

| faranume a răspuns:

La multi ani michael!happy

| viki a răspuns:

Eu vad 29 august, nu aprilie.straight faceIn fine, la multi ani MJ.:Xlove struck

| mada. a răspuns:

Rest in peace!

| denisa0906 a răspuns:

Mai ce aprilie? citi mai cu atentie nu vedeti ca o scris bine?happy o scris augusttt!

| dianka_4861 explică:

Hey hey august am scris...: unde aprilie?

| dianka_4861 explică:

De ce toata lumea citeste aprilie in loc de august...doar asa scriesad

| damav a răspuns:

Ce este mai trist este ca se duc oameni valorosi care au lasat ceva in urma iar in ultima vreme nu prea au mai aparut talente reale, nu stiu, o sa ramanem fara muzica de calitate? Si ce m-i se pare si mai trist ca unii il judeca, chiar si acum, dupa barfele care au aparut si nu vad valoarea lui, in fond ne intereseaza si ne afecteaza direct muzica lui si nu viata privata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

| danutz15 a răspuns:

Toata ziua ma uit pe MTV si Music channel...numa' despre el.
... a musi ani!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar astazi este ziua lui, insa este 29 august nu aprilie.Rest in peace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puteam sa jur ca scria aprilie thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai plangeti, hai hai MJ merita un zambet de la fanii lui chiar daca printre lacrimi, sa nu ne gandim la ce va fi, sa ne gandim la ce a fost, o legenda, nu va mai fi niciodata la fel, ziua de 29 august trebuie trecuta in calendar cu roz happy la multi ani MJ! de printre nori sper sa ne auzi

| luluzzz a răspuns:

Nu stiu dc dar eu nu cred ca a murit! pur si simplu nu cred! probabil nu pot sa ma obisnuiesc cu gandul ca numai esad... Orcum am fost azzi In Herastrau...la Aniversare`aa luisad ...sunt si voi ramana fana Michael Jackson ca tooti ceilalti...

| CiUpACiuPS a răspuns:

Pana la urma subiectul intrebarii a devenit daca ea a scris sau nu a scris 29 aprilielaughing...Cat despre MJ pentr mine a fost si va ramane un om cu adevarat minunatwinking

Întrebări similare