| alexa141 a întrebat:

din nouhappy este un baiat care il plac.de ceva timp, poate aproape un an, el stie ca il plac, si ne intelegem destul de bine, dar de cand s-a despartit de prietena lui [cu care era impreuna de mai bine de un an] a inceput sa vorbeasca cu mine mai mult, m-a chemat la el acasa si am fost, 2 zile la rand.in prima zi am ascultat muzica, am povestit, iar dupa aceea ma intins pe pat si ma tinea de maini.si ma pupat pe obraz.nimic mai mult.happy seara i-am spus ca m-am suparat pe el.ca.ma pupat doar pe obrazlaughing [era doar o gluma] insa a 2a zi, am fost sin nou la el, si ma intins din nou pe pat, si ne-am sarutat, cam 2-3 minute, dupa aia sa oprit ca ia scris cineva pe messhappyapoi m-a sarutat din nou si dupa putin timp sa oprithappy dupa 2 minute a zis." Hai inca o data ca de doua ori e ca la morti" si asa a fosthappy dar dupa putin timp am spus eu"Mai bine nu" si cred ca nu am facut bine. dupa aceea am fost plecata o saptamana si in acest timp el sa impcata cu fosta lui prietena.si nu mai vorbeste cu mine aproape de locsigh Intrebarea este: Cum as putea sa il fac sa mai vorbeasca cu mine?sigh mie una mie teama sa nu incep sa il iubescsad [dau fundita]

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

''...de doua ori e ca la morti ''deci pe morti trebuie sa-i saruti de doua ori laughing asta mi-a adus aminte de faptul ca in generala aveam o profesoara de romana (o mumie, poate in tineretea ei arata precum Cleopatra dar asta se intamplase acum doua mii de ani laughing)ideea e ca tot timpul ii deceam flori cu numar par, ei bine gestul conteazahappy. Acum revenind la oile noastre (daca nu le avem le luam pe-ale lui Becali laughing). Cum adica '' Mai bine nu! ''? Viata e frumoasa, traieste clipa, nu te gandi la ziua de maine (OK.asta a sunat ciudat mai ales venind din partea mea)probabil baiatul s-a simtit penibil, adica parca te fortase sau saruta aiurea sau mai stiu eu ce, deci te sarutase de doua ori iar a trei-a oara (sti cum se spune ''a trei-a e cu noroc'')ai stricat toata atmosfera, ai avut grija tu sa aduci pompierii (o sa-i cer lui Boc sa nu le mai dea salariilelaughing)ai lipsit o saptamana iar el s-a impacat cu fosta, acum daca stau sa ma gandesc, mai bine ca nu i-ai permis un al treilea sarut, el probabil vroia o persoana cu care sa-si ocupe timpul liber, nimic mai mult, cum tu n-ai fost disponibila s-a intors la fosta (baiatul asta ori nu stie ce vrea de la viata, ori are de gand sa se foloseasca de fiecare persoana care-i cade in brate)te pomenesti ca daca se desparte din nou de ea se intoarce la tine.Acum nu mai vorbeste cu tine pentru ca ai refuzat un mic sarut sau pentru ca are prietena, nu mai are nevoie de tine.Nu face greseala de a te tine dupa el, iti va observa slabiciunea, fi indiferenta, asa cum traieste el viata traieste-o si tu, nu sunteti singuri pe Pamant.

7 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Pai suna`l invita`l la tine si repeta figura...il pui in pat si il saruti(si nu glumesc) un sarut dela pe care sa nu il uite cat o trai si spune-i "daca vrei sa ma opresc spune" daca spune da e clar isi iubeste prietena si nu vrea sa o insele daca spune nu continua treaba ca baietul te placehappy
bafta:*

| ClaraZ a răspuns:

Cred ca ar trebui sa il intrebi de ce nu mai vorbeste cu tine.Parerea mea este ca inca mai tinea la prietena lui si pe tine doar tea folosit, poate vroia sa o uite si credea ca tu il poti ajuta.Trebuie sa ii ceri o explicatie, sa ii zici ca intre voi a fost ceva si nu poate sa treaca asa de repede peste, mai mult sa nu mai vorbeasca cu tine.Bafta:*

| Love4ever.EU a răspuns:

Sti ce cred eu...nu stiu dar nu trebuie sa te lasi asa...usor cucerita!
El a facut asta...[parerea mea] pentru ca se despartise de fosta prietena si dorea si el...sa. mai sarute pe cineva, sincer eu cred ca a profitat de faptul ca a stiut ca il placi se de accea a incercat pentru ca stia ca esti de acord, exact asa s-a si intamplat! Ai jucat exact cum a vrut el, chiar daca era cu gandul la cealalata, te saruta pe tine!

Tu ai plecat, el sa impacat cu fosta, era si normal ca dupa un an si ceva de zile nu poate sa dispara totul asa ca si cum ai pocni din degete! Acum tu... aveai in cap ca te place si ca cine stie poate ca va urma o relatie intre voi, dar se pare ca nu a fost asa!

Parerea mea... ca deja iti arata ca a profitat de tine, si am impresia ca esti o copila... sa zic de 13-14 ani? nu stiu. dar cred ca ati mai putea fi amici!

Ar trebui sa il suni sau sa ii dai un sms si sa ii spui ca... ''Cmf? Nu mai vb cu mine?''

Dar eu zic sa nu incerci, si sa nu visezi la o relatie intre voi 2!

| SlowLikeSnow a răspuns:

Intreaba-l daca a simtit ceva cand te-a sarutat sau daca a facut-o doar in gluma. si in functie de raspuns vedeti voi ce faceti. Dar sa fiti doar voi 2 cand il intrebi.winking

SUCCES!:*

| alexa141 explică:

Da, am vorbit cu el despre acel sarut, si mi-a zis asa"Dar, nu a fost nimic, u ai cerut sarutu asta si l-ai obtinutstraight face, si nu o sa se mai intample" si l-am intr dc? si mi-a zis prima data...ca...din cauza ca am refuzat eu, dar dupa ce i-am zis dc am refuzat, a zis ca nu e numa din acest motiv ca, pur si simplu nu mai vrea thinking
e total aiureasad

| dilitzy a răspuns:

Pai pentru inceput ai putea sal suni si sal chemi undeva afara sau mai bine la tine sa vb linistiti si din vorba in vorba il intrebi dc nu vb cu tine sau ii spui ca ceva s-a schimbat intre voi si il intrebi ca oare dc? si iti va spune iar dupa ii poti spune ca u vrei sa tineti legatura mai stransa...nu rata sansa profita de orice sansa o ai ca sa nu regreti dupa ca l-ai asteptat mai ales acum ca incepi sa tii la el.

| creidel a răspuns:

Fiin baiat se gandeste la sex ar fi ultima sansa daca intr-adevar il vrei (nu recomand)