| imgirl a întrebat:

Buna din nou.multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarea precedenta:*
Am 18 ani si la inceputul lui 2010 cam prin februarie m`am combinat cu un tip de care i`mi placea de foarte mult timp.eu incepusem sa tin la el din prima secunda cand ne-am sarutat.eram cea mai fericita.in fine el a incercat de mai multe ori sa ma faca sa inteleg ca daca am face sex el ar prinde mai mult drag de mine(eu fiind virgina)eu nici nu ma gandeam la asa ceva.in fine dupa ceva timp.ne mai intalneam asa.rar.eu tinand mult la el aprobam orice revedere cu el.fie ca venea el la mine fie ca ma duceam eu la el acasa.prin septembrie am hotarat sa fac si pasul ala crezand ca asa o sa il fac sa ma iubeasca.am fost la el si am facut`o... din seara aia nici nu ma mai cautat.si am mai fost cu prietenii lui pe la el.si a incercat din nou. dar eu l`am refuzat categoric.pana sa se intample faza cu sexul ma suna.venea dupa mine in club.era gelos daca dansam cu altcineva.chestii de genu` acum nu stiu ce sa cred dar as face tot posibilul sa il readuc la mine. ce sfaturi i`mi dati? tnx

Răspuns Câştigător
| Alexander21 a răspuns:

Nu poti iubi pe cineva doar facand sex, el si-a dorit doar asta sa faca.Nu il mai poti aduce inapoi,el a obinut ce si-a dorit,si tu ai ramas cu ``buza umflata``.Imi pare rau pentru asta,dar trebuie sa inveti ca baietii nu sunt ceea ce par, mai ales cand iti cer in avans asa ceva... Data viitoare, tine-l pe uscat daca iti vor mai cere asa ceva in primele 2 luni.Nu mai dispera, sunt si altii care sa iubeasca, da-i pace la nesimtitul acesta.

1 răspuns:
| cattalynn a răspuns:

Ca si insomnia...a obtinut ce-a vrut si pa big grin