1.Intri pe profilul tau.
2.Dai click pe "editare profil"(se afla sub poza ta de profil, a 6-a optiune, deasupra ei se afla "Fotografii", "Prieteni", "Grupuri", "Carnet" si "cum te vede altcineva")
3. Iti apare dupa ce dai click "simplu", si jos "nume" si prenume", acolo iti modifici numele.
Dai la hi5 la profilul meu apoi dai la editare profil(sub chestia aia unde scrie fotografii prieteni carnet), dai click si iti apar mai multe casete(simplu, fotografie, contact, interese), dai la simplu si scrii acolo la nume/prenume numele care vrei sa til pui, dupa aia dai salvare... funda?
Da,dai la profilu meu si dupa pe stanga dai la editare profil si schimbi numele
la pagina de profil unde iti apare poza mai jos scrie fotografi, prieteni... etc apesi p editare profil, si scrie prenume, nume etc. si acolo il schimbi dar vezi ca trebuie sa scrii si l apronume si la nume pentru ca altfel nu iti da voie sper sa te fi ajutat
Intri pe profilul tau, dupa care dai "editare profil" { sub poza pe care o ai la profil, de obicei prima pe care o uploadezi}. dand click aici o sa iti apara mai multe optiuni.selectezi optiunea cu nume/prenume{simplu} si schimbi numele. bafta
eu1893 întreabă:
misauratcuviata întreabă: