| Alleee18 a întrebat:

Buna din nou.Revin cu obsesiile mele.Am o poveste lunga dar chiar am nevoie de un sfat.Totul a inceput aici, pe TPU.Nu'mi pot da seama nici acum de ce mi-a lasat pm sa'i dau id'ul.Nu'mi dau seama nici acum de ce, dupa 3 zile, in care am vorbit pe mess, am acceptat sa fiu cu el.Si sincer nici nu'mi pasa. Poate a fost doar soarta, norocul, dar desigur...alaturi de astea trebuie sa vina si o problema, 800 de km ne despart. Dar am decis sa continuam impreuna orice ar fi, ca ne iubim prea mult sa renuntam, ca vom trece peste tot. A fost mai usor la inceput, nu credeam ca il voi iubi asa mult, dar uite ca s-a intamplat.Si timpul a trecut, nopti pierdute la telefon sau pe mess, clipe in care simteam ca voi muri fara el, clipe in care ma ridica pana la cer.Cu el radeam, cu el plangeam, el e totul pentru mine.Nu mi-a pasat nici de parinti, i'am facut sa inteleaga, nu mi-a pasat de cei care imi spuneau sa nu ma chinui, eu doar il iubeam.Am trecut peste certuri, le'am combinat cu impacari si cuvinte dulci, cu clipe frumoase.Nu ne'am vazut si asta ne omoara.De ceva timp insa, el are multe probleme.Incerc sa ii fiu aproape dar se pare ca nu prea reusesc.Relatia incepe sa se raceasca si nu suport gandul.Mai stiu ca ma iubeste si nu vrea sa ma faca sa sufar.Si acum intrebarile:oare relatia se raceste pentru ca are el probleme grave, sau o raceste el intentionat ca sa ma faca sa nu sufar in cazul unei despartiri?
Si cealalta:cum sa ii arat ca este totul pentru mine si ca fara el...nimic nu mai are sens? Nu vreau decat sa pot vorbi din nou ore in sir la telefon, sa il ascultand, sa rad, sa ma faca sa plang, orice, doar sa fie alaturi de mine
Va multumesc daca ati citit. Vreau un sfat, o critica, orice.

Răspuns Câştigător
| zelda a răspuns:

Relatia voastra nu stiu daca se raceste, dar in mod clar (din cate spui tu) nu mai e ca la inceput. Ii poti spune tu deschis ceea ce simti pentru el si cum il consideri tu. Nu cred ca ti-e teama sa vorbesti cu el despre ceea ce simti si daca o sa-i spui cum trebuie cat de mult il iubesti el va intelege si poate va face ceva pentru relatie (in sensul ca va incerca sa fie ca la inceput). El daca vrea sa raceasca relatia asta intentionat probabil o face intr-un mod mai "lent" in asa fel incat sa-l poti uita tu usor-usor ca sa nu te faca sa suferi, poate ca s-a gandit ca nu poate fi o relatie dintre voi avand in vedre distanta. Vorbeste-i despre tot. despre cum ai vrea tu sa fie el, despre ceea ce simti pentru el.happy

3 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

O sa te critic.ce inseamna pentru tine a iubi? citez:
''Nu vreau decat sa pot vorbi din nou ore in sir la telefon,sa il ascultand,sa rad,sa ma faca sa plang,orice,doar sa fie alaturi de mine''
si aici te contrazic,iubirea nu inseamna doar ras si plans la telefon,u semeni foarte bine cu sora mea care tot asa face, imediat se ''indragosteste'' dar numai la distanta, cei care sunt aproape de ea au un milion de defecte

| AndaWest a răspuns:

Ma bucur ca esti intelegatoare, daca era alta pna acum ma umplea de injuraturi.incearca sa mai vorbesti cu el daca nu iti raspunde trimite-i un mesaj

| Alleee18 explică:

σяίgίηaℓ crede'ma ca stiu, dar e relatie la distanta si nu prea avem cum altceva.ii multumesc oricum pentru critica.si multumesc si la zelda.o sa incerc sa ii vorbesc despre asta, dar acum vad ca nu'mi raspunde la telefon :-