Relatia voastra nu stiu daca se raceste, dar in mod clar (din cate spui tu) nu mai e ca la inceput. Ii poti spune tu deschis ceea ce simti pentru el si cum il consideri tu. Nu cred ca ti-e teama sa vorbesti cu el despre ceea ce simti si daca o sa-i spui cum trebuie cat de mult il iubesti el va intelege si poate va face ceva pentru relatie (in sensul ca va incerca sa fie ca la inceput). El daca vrea sa raceasca relatia asta intentionat probabil o face intr-un mod mai "lent" in asa fel incat sa-l poti uita tu usor-usor ca sa nu te faca sa suferi, poate ca s-a gandit ca nu poate fi o relatie dintre voi avand in vedre distanta. Vorbeste-i despre tot. despre cum ai vrea tu sa fie el, despre ceea ce simti pentru el.
O sa te critic.ce inseamna pentru tine a iubi? citez:
''Nu vreau decat sa pot vorbi din nou ore in sir la telefon,sa il ascultand,sa rad,sa ma faca sa plang,orice,doar sa fie alaturi de mine''
si aici te contrazic,iubirea nu inseamna doar ras si plans la telefon,u semeni foarte bine cu sora mea care tot asa face, imediat se ''indragosteste'' dar numai la distanta, cei care sunt aproape de ea au un milion de defecte
Ma bucur ca esti intelegatoare, daca era alta pna acum ma umplea de injuraturi.incearca sa mai vorbesti cu el daca nu iti raspunde trimite-i un mesaj
σяίgίηaℓ crede'ma ca stiu, dar e relatie la distanta si nu prea avem cum altceva.ii multumesc oricum pentru critica.si multumesc si la zelda.o sa incerc sa ii vorbesc despre asta, dar acum vad ca nu'mi raspunde la telefon :-