| BlackR0se a întrebat:

Buna din nou.Stiu ca am mai pus intrebarea asta, dar vreau si eu sa-mi fac un blog si nu stiu despre ce :[. Idei va rooog? Multumesc anticipat! Dau funditaaaa >big grin

Răspuns Câştigător
| Ovilacul a răspuns:

Inainte sa-ti faci un blog gandeste-te la ce te atrage pe tine. Despre ce iti place tie sa scrii? Care sunt subiectele despre care iti face placere sa vorbesti? Fa-ti o lista cu toate astea si incearca sa-l alegi pe cel care iti place cel mai mult. E important ca blogul sa se axeze pe un singur subiect ca sa-ti poti creste numarul de cititori fara a-i pierde in timp. Sa scrii pe un blog nu e asa de usor cum pare. La inceput pare simplu dar in timp o sa-l consideri mai mult o povara daca nu-ti place cu adevarat despre ce scrii. E foarte important sa scrii despre ce vrei tu, nu despre ce vor altii.

4 răspunsuri:
| W4rK0 a răspuns:

Fa-l despre ceva ce iti place, de simtibig grin

| SmokeWoop a răspuns:

Pai sunt multe feluri de bloguri. uite cateva:
-bloguri despre sport
-despre evenimente
-bloguri personale
si multe altele
e una ador blogurile personale. poti sa iti afci unul si poti scrie tot ce ai tu in minte.de la povesti scurte de dragoste la povesti triste sau vesele

| UnConTroLLed_6190 a răspuns:

Un blog.Frumoasa idee numai ca trebuie sa il intretii. Uite site-ul pe care iti poti face https://www.google.com/......rviceLogin putea face un blog despre colegii, daca esti un fan al unui Cantaret de muzica pop, manele^^ sau altceva.Recomandat ar fi sa iti faci un blog de sfaturi si sa ajuti oameni. Funda?

| criss_2781 a răspuns:

Poti scrie despre viata de zi cu zi,despre oameni, despre vacanta, despre lumea ta :*