| LarissaMouse a întrebat:

Buna din nou.sunt foarte suparata.deci:sambata trecuta(27 aug) a fost nunta matusii mele iar eu am fost domnisoara de onoare.chiar nu aveam idee cine este cavalerul de onoare pana in ziua aceea cand l-am vazut.nu este cel mai frumos din lume dar ceva m-a impresionat le el, si anume ca acest cavaler de onoare chiar cavaler, adica se comporta mereu frumos cu mine.imi deschidea usa cand era sa intram undeva sau daca el statea pe un scaun si veneam spre el ma lasa pe mine sa stau jos. ce treburi aveam acolo de facut vroia el sa ma ajute. mi-a cerut id-ul de mess iar eu am spus ca o sa il dau cand plecam de la restaurant, dar am uitat.si nu stiu cum as putea sa il contactez. daca stiti cumva vreo modalitate ar fi minunat.am incercat in multe feluri dar nimic.

2 răspunsuri:
| xVicky a răspuns:

Din moment ce a fost nunta matusii tale si tu ai fost domnisoara de onoare, ar trebui sa o intrebi pe ea despre cavalerul de onoare. Sper ca i-am fost de folos! Bafta!

| bolunducu a răspuns:

Contactea-zo pe matusa ta si intreab-o cine a fost si daca te poate pune in legatura cu el. NU?