Sincer nici eu nu cred in existenta lui dumnezeu.cred ca acesta a fost raspunsul unor oameni care nu au gasit o explicatie logica la anumite intrebari pe care si le puneau sau intamplari. daca gandim logic stiintific am putea spune ca datorita big bangului s-a creat pamantul, dar aceasta teorie nu demonstreaza cum a aparut viata pe pamant (cand spun viata ma refer la oameni si animale).
teoria big bang:cu circa 13, 7 miliarde de ani in urma,universul inca nu exista. ceea ce a existat a fost doar un punct de o natura cu totu speciala, o asa-numita singularitate, ceva fara dimensiuni dar cu o energie infinita.la momentul "zero" acest punct a iesit din starea lui de singularitate (inca nu se stie din ce cauza) si si-a manifestat uriasa energie printr-o inimaginabila explozie.
aceasta teorie ma duce cu gandul la intrebarea:da acest punct de o natura speciala cum a aparut?
deci in concluzie eu nu cred in niciuna dintre teorii.vom mai astepta sa vedem ce alte explicatii vor mai aparea si poate una ne va lamuri si pe noi.
Daca e sa gandim logic stiintific etc. eu cred ca Big-Bang-ul ne-a creat.Si daca D-zeu ne-a creat atunci el cum a fost creat...A existat el pur si simplu? Adica nu are sens.Si daca tot credem intr-o religie de unde stim cea corecta? De unde stim ca nu musulmanii au credinta buna sau nu? Fiecare religie are povestea ei Pate noua nii se spune ca atunci cand s-au rugat astia crestini sa aprins focul si la aia cu idoli nu.Dar de unde stim ca nu MINT?!
Atat am avut de spus
Si eu am intrebat multe persoane cum a aparut d-zeu cum a fost el creat, iar singurul raspuns a fost :a existat dintotdeauna.ac intrebare am pus-o preotilor, profesorilor si toti mi-au dat ac raspuns.cred ca sa-au gandit mult pentru a da un raspuns care este lipsit de logica si te duce cu gandul la alte intrebari fara raspuns
Bogdan, tin sa iti reamintesc, aceasta este putere pe care trebuie sa o aiba oameni, sa CREADA in ceva in care nu il poti vedea nu il poti dovedii si alte chestii. Tin sa iti reamintesc din nou ca pamantul nu putea fii creat din nimic, dupa teoria big-bangului, si chiar daca am zice asa prin absurd ca Big-Bang a fost facut, nu putea sa aiba logica asta... pe pamant! Ziua are 24 ore, de ce nu are 23, 12 ore? Soarele rasare si apune mereu la aceeasi ora intr-un anotimp. Cum iti explici asta? Nimeni nu a putut descoperii cum se fac copiii in pantecele mamei, dar asta cum iti explici? Numai un Dumnezeu Atotputernic a facut asta. Si daca acum pe pamant nu crezi, o sa crezi la judecata, cand o sa te intrebe El de ce nu l-ai acceptat, cand ti s-a oferit de atatea ori ocazia si, iti va parea rau pentru ca nu te-ai pocait, caci vei fii trimis in iazul cu foc vesnic si vermi care nu mor. Asa ca, acum cat mai ai timp, primeste-l in inima ta! Nu pierde ocazia.
Eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne traim viata si sa nu credem in noi insine Atat...