1) Incearca sa vezi daca nu cumva a fost oprit sonorul de catre vreo aplicatie: Vezi poate e dat volumul la 0. Ai controlul in taskbar. Daca nu merge, da un restart la calc.
2) vezi poate s-a distrus driverul: Reinstaleaza driverul.
3) Daca placa de sunet nu e integrata in mainboard, incearca sa vezi poate a iesit (eu am avut problema asta cu o placa de retea)
4) Daca nu merge nici una dintre aceste solutii inecarca o reinstalare a windowsului. Daca nici asa nu merge, inseamna ca s-a ars.
Incearca sa vezi daca nu cumva a fost oprit sonorul de catre vreo aplicatie: Vezi poate e dat volumul la 0. Ai controlul in taskbar. Daca nu merge, da un restart la calc.
Ai rezolvat? dai click pe Run (in bara de start) apoi scrie dxdiag in fereastra nou aparuta. Dai la Sound apoi Test direct sound.Ar trebui sa auzi niste sunete, daca nu: copiaza problema de la Notes si pune-o aici, fai acelasi lucru si la music.
Eu cred ca ai imblat cumva la sunet si din greseala l-ai shimbat mai bine aduti aminte ce ai facut si cum ai imblat
Uita-te la volumul din calculator poate ai dat din greseala pe el ca si mie mi-s-a intamplat
Geo2969686 întreabă: