| Alëxąndŕą a întrebat:

Buna doamna diriginta aseara a tipat la mine si la celelelalte fete cum de ce venim ca niste "pitipoance". Ca s nu ne mai luam blugi mulati pe fund ca nu suntem aici sa aratam fundul baietilor. Imi venea sa ii zic " Fa bababaciune eu arat fundul cui vreau eu, cand vreau eu si nimeni nu imi spune ce sa port" Adica acum ce sa fac? Nu am evoluat? exista blugi mulati care nu sunt pe fund? ( ce intrebare idioata) Nu ma simt bine in blugi largi

Răspuns Câştigător
| QuadruplePersonality a răspuns:

Dacă nu vă lasă în blugi, veniţi în fuste smug, poate aşa îi convine laughing).
Oricum, în cazul în care chiar veniţi ca nişte piţipoance, diriginta ta are dreptate. Totuşi, trebuie să fie o diferenţă între cum te îmbraci afară şi cum te îmbraci la şcoală. La şcoală nu ai de ce să arăţi fundul nimănui, pentru că aici ar trebui să înveţi, nu să impresionezi băieţii chatterbox.
Sau exagerează ea. Eu tot în blugi mulaţi mă duc la şcoală, şi nu îmi zice nimeni nimic. Dacă totuşi face urât şi vă interzice să mai veniţi în blugi, iaţi o cămaşă mai lungă, care să îţi acopere fundul, poţi să foloseşti o curea pe talie că să fii şi mai drăguţă, şi ai rezolvat problema, nu-ţi mai văd băieţii fundul laughing.

2 răspunsuri:
| Aηdεεε a răspuns:

Totusi incearca sa pastrezi limita decenta happy

Adica sa nu exagerezi happy

| deeDEE1269 a răspuns:

Fiecare poarta ce vrea eu asi zice sai ti piept dirigi tale si sa-i spui "aratami tu mie cine din toata scoala nu are blugi mulati(fetele)" si asa e si moda diriga ta chiar e o babaciunelaughing