| anonim_9419 a întrebat:

doresc ceva informatie despre fata varsator, sa nu fie de pe net, din propria experienta va rog, cum o poti cuceri.

Răspuns Câştigător
| BlueOctober a răspuns:

Pai fetele varsator sunt uneori extrem de stangace,insa stiu sa se faca placute,le plac cadourile persistente,scumpe cu care poate iesi in lume,acum sa iti spun si defecte:mincinoase, laudaroase, uneori extrem de egoiste.te ajuta cu ceva?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Varsatorul e optimist si orgolios, ii place sa fie de fiecare data 1º si nu se lasa usor cand se baga intr-un scandal. Cea mai mica scanteie provocata izbucneste un scandal in proportii din partea varsatorului.

| DNSK a răspuns:

Maias? incas? egiptean? cum sa crezi in astre? crezi ca daca azi mercur e ascendent in marte iei 10 de 10 la 11 materii, iti pica in brate fata visurilor tale, si primesti de la cambridge scrisoare k poti aplica la ei, k te vor! buh sa fim realisti.ii vb de om! de persoana! de minte, caracter, personalitate. De astea! nu k-i ea varsator! buh reveniti-va cu ideile astea! Apropo pluto-i maine retrograd, eu zic sa bagi la lotto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este iubitoare de pitreseri, se imbraca sexi sa placa la toti, bea mult se imbata si dupa aia vomita si o doare capul.la betie face de toate ca oricum nu-si da seama, si dupa aia da vina pe bautura.eh.vomitatoare ce mai.adica varsatoare am vrut sa zic.