| pitik888 a întrebat:

Doresc si eu un mesaj frumos pentru sora mea care faca 44 de ani si este plc in Italia va rog frumos sa fie si lungi si frumoase. Am ramas in pana de idei.

Răspuns Câştigător
| 德尼莎 a răspuns:

Sora mea draga esti frumoasa, desteapta, sarmanta, talentata... Presupun ca se mostenestewinking Iti urez o zi de nastere superba!

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie.
La Multi Ani!

Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine si mi-ai fost aproape in fiecare zi. Fie ca norocul si fericirea sa-ti fie tovarasi de drum mereu, sa fi sanatoasa si sa ai parte de impliniri pe toate planurile!

Stiu ca un simplu "multumesc" nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit. Pentru clipele de neuitat si pentru emotiile incercate... Pentru fluturasii din stomanc sau pentru zambetul de pe fata mea.

Esti marea mea sursa de inspiratie. Te admir pentru curaj, pentru inventivitatea, pentru puterea creatoare, pentru indulgenta, pentru blandete. Multumesc in fiecare zi ca am avut norocul sa fiu eu sora ta. Sunt plina de recunostinta pentru dragostea si prietenia care nu se va sfarsi niciodata. La multi ani, surioara!

Iti urez tie cea care esti sora iubita, La multi ani traiti in bucurie, implinire, sanatate, abundenta si iubire. Fii binecuvantata cu tot ce e mai bun in lume!

Draga mea sora iti spun un sincer "La multi ani si iti doresc sa fii sanatoasa, voioasa, fericita. Sa ai mereu tot ceea ce e mai bun pe lume si sa ne bucuram mereu impreuna, ca si astazi! Te iubesc mult!"

Astazi este ziua ta de nastere. Un prilej pentru mine sa iti reamintesc cat tin la tine. Ca esti parte din sufletul meu. Ne curge acelasi sange prin vene. Dar si simtiri, trecut, educatie si atatea ganduri comune. Ne-am format impreuna.
Ne-am fost mereu alaturi. Am ras, am plans, ne-am spus secrete… La multi ani, sora mea!

Oriunde ai fi, oriunde ai pleca tu vei ramane mereu sora mea.
Chiar daca o anumita distanta ne desparte, tu inca esti langa mine, aproape.
Dragostea o pot primii de la multe persoane, dar dragostea ta e ceva diferit.

Mi-ai lipsit, imi lipsesti si imi vei lipsi, dar sa stii ca eu mereu te voi iubii.

Mi-ai fost si-mi esti cerul
pe care imi agat mereu gandurile
si visele cele mai frumoase
draga mea sora
si ma sprijin de bolta senina
a sufletului tau
ca de ultima raza de soare
stiind ca din cerul tau
niciodata nu o sa ma ploua
decat cu dragoste.
As vrea sa-ti fiu oaza
din care sa iti umpli mereu
setea de speranta si fericire
si sa stii ca urcandu-mi
treptele sufletului
catre cerul tau
mereu vei fi cea mai puternica
draga mea sora.
Cu placere, funda? ^^

1 răspuns:
| Rebeka88 a răspuns:

Sora mea, esti ingerul meu ce mai invatat sa o ascult pe mama, sa il ajut pe tata...astazi de ziua ta iti spun La Multi Ani! de tu nu ai fii raul m-ar stapani caci n-as stii sa fiu cuminte.tu mai suportat si cand mica eu eram si intruna tot plangeam nici cand papusa ti-o furam tu tot langa mine erai.nici nu stii cat imi doresc ca tine sa cresc, sa fiu frumoasa si desteapta cum tu esti! intruchiparea binelui sora mea, din rai.(eu l-am scris nu e de pe net)