anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragi mei.am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu pareri daca se poate.sunt cu prietenul meu de 4 ani de zile.il iubesc foarte mult si nu as vrea sa ma despart de el.dar pe el il simt foarte indiferent, simt ca nu ma iubeste, ca sta cu mine din obisnuinta. avem momentele noastre dar cand suntem in public ca si cum nu as exista pentru el.va rog sa ma ajutati.ce sa fac? sa mai raman cu el sau nu?

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu trebuie sa stai cu cineva daca nu esti fericita si nu te simti bine. Vorbeste cu el, spune-i ce te deranjeaza, incercati sa rezolvati si sa ajungeti intr-un punct in care sa fiti multumiti amandoi.

| KarinuTzaa a răspuns:

Eu cred ca uneori ii este rusine cu tine in public sau poate mereu. Imi pare foarte rau de tine. 4ani?:O o perioada super lunga...Desparte-te de el chiar daca il iubesti!

| DeyutZZZa22 a răspuns (pentru KarinuTzaa):

Am vb cu el despre problema asta, l am intrebat daca ii rusine cu mine si mi-a spus ca nu, pur si simplu nu ii genu care sa isi arate dragostea cand suntem in publicsad

| KarinuTzaa a răspuns:

Daca nu te superi...Baiatu' e ANORMAL! Poate ca nu e genu' care sa-si arate dragostea-n public dar macar sa-si calce uneori pe mandrie si sa arate asta.Sa se gandeasca si la tine si la faptul ca tu nu te simti iubitastraight face

| DeyutZZZa22 a răspuns (pentru KarinuTzaa):

Ai perfecta dreptate draga mea, iti multumesc frumos pentru sfaturi.te pupsad

| KarinuTzaa a răspuns:

N-ai pentru ce! Ai grija de tine si nu te mai gandi la el daca nici el nu se gandeste la tine!