Pfff...nu trebuia pustoaiko sa flirtrezi cu altu' daca tu il iubeai pe prietenul tau vezi tu daniela, una e sa iubesti cu adevarat si alta e sa placi pe cineva; am facut si eu prostia de'a fugii dupa 2 iepuri, insa...nu-i bine acum imi pare rau, da nu mai am ce face. Ar fi bine sa te gandesti mai profund la ceea ce simti si sa te lasi condusa de ratiune, nu de sentimente. VEZI CE FACI, ai grija de tine, succes
Asculta-ti inima! Nu e posibil sa fie doar o simpla atractie, si nu indragosteala? Daca zici ca te-ai indragostit dupa ce ai vaz ca era mai frumos celalalt... Eu zic sa astepti, sa il cunosti mai bine pe Fat-Frumos, deoarece aparentele pot insela si sa nu il parasesti asa usor pe iubitul tau usor pe cel pe care il iubesti (sper ca am inteles situatia cum trebuie-care e prietenul tau din cei doi, ala cu care vorbeai duminica mai mult si in fiecare seara? sau celalalt?- si ca ti-am fost de ajutor...)
Pai eu zic ca sa nu te avanti prea tare cu ala frumosul, sa il cunosti intai pentru ca actualul daca tine la tine o sa se simta foarte foarte aiurea pentru chestia asta [stiu situatia] si in primul rand asculta-ti inima pentru ca noi facem 1 % iar tu faci 99 % alegerile.Ai incredere in tine ca vei reusi! Iar daca alergi dupa 2 deodata nu prinzi niciunul pentru ca cumva o sa afle unul din ei, dar eu zic sa nu lasi pasarea din mana pentru cea de pe gard