Da-mi un add pe georgiana_tautu@yahoo.com si unu pe sweet. gagik_utza@yahoo.com. Hai ca vb acolo. Am trecut si eu prin ceva gen
Incearca sa te integrezi intr-un grup.Vei cunoaste oameni noi, carcatere diferite.Incearca sa te detasezi de problema asta putin pentru ca dupa felul in care ai scris te gandesti prea mult la ea.Cu cauti mai mult dragostea cu atat ea se va indeparta de tine.Esti inca tanara, ai timp o viata intreaga sa cauti, sa nu gasesti, sa disperi, sa cauti din nou, ca la final cand sa renunti te va gasi ea pe tine
Lasa dragostea ca vine ea pe neasteptate si te loveste de nu te vezi!
Tu bucura-te de viata, ai 16 ani, acum este timpul scolii si apoi faci si o facultate, cauta de te integreaza intr-o gasca, sa iesi si sa te distrezi cu ei (aici merita sa fac o paranteza, ai grija ce prostioare faci, fa totul cu cap, nu te apuca de ex. sa fumezi daca si ei fumeaza sau alte chestii din astea). Dupa ce termini scolile si o sa incepi lucrul o sa-ti amintesti asa de cu drag de toate astea.
Iar despre iubire, as zice sa cauti mai intai iubirea lui Dumnezeu, El iti poate gasi si perechea potrivita, desi cred ca vei da din cap cand vei citi asta, am tinut sa-ti scriu asa. Voi aveti prea multe sperante, vedeti o relatie numai prin prisma iubirii, de aceea si multe relatii esueaza.