| Condratt a întrebat:

Buna dragi TPU-tieni. Sunt baiat, am 20 de ani si m-am hotarat sa imi las parul lung, pana in zona umerilor sau putin mai sus, momentan inca nu a crescut atat de mult dar in 2-3 luni o sa fie atat de lung. Imi place cum sta s in plus de asta e o schimbare iar eu sunt foarte fericit pentru ca o fac cu sufletul deschis. Dupa ce il spal e un pic ma rebel, in sensul ca se imprastie in toate partile si eu valvoi, imi place si atunci dar apoi ies pe strada si daca mai adie si vantul va imaginati rezultatul. Am auzit de ceara de par. As vrea sa stiu daca se intareste la fel ca gelul sau fixativul sau doar da parului un aspect de ud si o forma? Daca il dau cu ceara nu va mai sta asa dupa baie? As dori si eu cateva raspunsuri si de asemenea un dozaj pe care sa il folosesc daca mi-l recomandati. Imi puteti arata si o poza cu parul in urma aplicarii cerii? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Hαppiηеss a răspuns:

Ceara de par are rolul de a potolii firele rebela ca sa zic asa, nu intareste parul precum gelul sau fixativul doar mentine foarte bine forma pe care i-o dai tu il face moale si stralucitor, acum depinde si de fiecare produs in parte!

| Condratt explică (pentru Hαppiηеss):

Multumesc mult Aly. O zi frumoasa sa ai!

5 răspunsuri:
| Morphines a răspuns:

"TPU-tieni"- ce e asta laughing De ce va place sa aveti parul lung ca fetele!? In fine, folosind ceara vei oferi forma parului. Nu se foloseste "doza" mare, ci pui ca spuma de par, nu in aceeasi cantitate totusi...winking

| Polaris a răspuns (pentru Morphines):

Pentru că putem.

| Morphines a răspuns (pentru Polaris):

Puteți...

| Condratt explică (pentru Polaris):

Perfect adevarat Polaris, si pentru ca vrem. Asta e cel mai important. Toate cele bune!