Din moment ce te-a tradat, nu inteleg cum de o poti numii,, prietena adevarata''. Vezi tu, mentalitatile oamenilor se schimba, odata cu inaintarea in varsta si cu aparitia problemelor. In cazul asta, eu chiar nu am ce fel de sfat sa iti dau, pentru simplul fapt ca nu iti cunosc prietenele si nici pe tine. Nu stiu, poate randurile care le-am scris te-au facut sa te simti mai bine. O seara frumoasa.
Timpul le v-a rezolva pe toate. Incearca sa-ti faci si tu alti "prieteni", si incearca sa nu mai "pui suflet" in relatiile de prietenie, pentru ca nu merita. Dupa parerea mea nu prea mai exista prieteni in ziua de azi
Cred ca cel mai ciuda i-ar fi daca tu ti-ai vedea de treaba ta in continuare. Fii indiferenta, rece, fata de ea, nu ii da importanta. Treci peste.
Chiar daca te-a tradat, si poate ar merita sa te razbuni, nu o face. Ca s-ar putea intoarce impotriva ta. Si sora ei este cam tampitica daca se implica in certurile astea, si mai ales a dovedit foarte multa imaturitate.
Da-i pace, cunoaste persoane noi, distreaza-te. Nu arata ca ti-ar mai pasa de ea. ''Indiferenta ucide''.
Degeaba ai pus tu suflet, daca ele nu. Cum le numesti prietene daca te-au tradat? Sfatul meu: ignora, nu mai fi tu cea care cauta si arata ca-i pasa. Indiferenta doare.
Mădă0611 întreabă: