anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragii mei! happy Am o intrebare faina pentru voi si sper din tot sufletul sa o stiti fara serch* pe google! (bineanteles nu voi avea de unde sa stiu daca ati cautat pe google sau nu, dar exista cineva acolo sus care stie, eu vreau doar sinceritate)
Spuneti-mi care este cel mai scurt verset din Biblie?! Ce va transmite? Ce va invata? (as dori versetul plus trimiterea)
Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Am citi Biblia, aproape in intregime, dar nu m-am gandit vreodata sa selectionez sau sa memorez care este cel mai scurt sau cel mai lung verset. Important pentru mine a fost mesajul transmis. Asa ca, pentru a-ti raspunde...vad ca sunt prima, am cautat pe Google, pentru ca tot de acolo sti, cred.
Astfel: cel mai scurt verset din Biblie, induiosator si uman, este "Isus plangea." Ioan 11:13, fiind versetul cu cele mai putine cuvinte, dar versetul cu cele mai putine litere este: "Sa nu furi." Exod 20:15, iar versetul care cuprinde aproape toate literele alfabetului, mai putin litera si, este in Ezra 7:21.
Sper sa nu te superi, dar nu pot minti!

3 răspunsuri:
| Shery a răspuns:

"Isus plangea." este cel mai scurt verset, nu am cautat nicaieri, il stiu de la biserica... Daca nu ma insel, contextul in care apare este cel al mortii lui Lazar. Atunci, Isus a plans pentru prietenul Sau, iar asta imi transmite un gust dulce-amarui... Ma bucur ca Dumnezeu vewde prietenia la fel cum o vedem noi si nu este o simpla zeitate undeva pe un munte sau in alta parte, caruia sa nu ii pese de muritorii de rand. Ci El ne iubeste pe fiecare in parte.

| edy132 a răspuns:

Atunci poate exista prin toate acele cateva sute de pagini si "Sa minti" E printre cele 10 porunci minciuna din cate stiu eu. Nu sunt prea credinciosthinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"gbrltdr" ma bucur enorm de mult ca ai citit Biblia in intregime! BRAVO! Este de apreciat si as vrea sa mentionez ca mi-a spus un prieten ca atunci citeste Bilblia, defiecare data o regaseste noua! happy
Nu am cautat pe internet acest lucru, stiam de la acel prieten! happy
Multumesc pentru raspunsul dat si pentru atentia acordata!

"edy132" iti multumesc de asemenea si tie pentru atentia acordata si pentru faptul ca ai incercat sa-mi raspunzi! happy

O seara faina si sarbatori fericite! Va imbratisez cu drag! happy