| zambareata a întrebat:

Buna dragii meisigh am o viata neagra. sunt in clasa a9-a la un liceu de rahat(tehnic) la care am intrat dintr-o prostie...eu fiind pasionata de romana si limbi straine mi-as dori sa ma transfer la un profil de filologie, dar am inteles ca e pe pile...nu mai imi vine sa ma duc la scoala. am niste colegi de traba si o diriga extraordinara dar visul meu e 'filologia'. am vreo sansa sa ma transfer fara pile? si apropo am auzit o alta fata ca s-a transferat de pe sem 2 la acelasi liceu la care imi doresc si eu. si tot la fliologie avand o medie pe primul semstru ff mica, dar avea relatii. e adevarat ca in Romania rezolvi orice cu 'relatii'? multumesc mult de intelegere>big grin

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu e adevarat.Numai ca se dau niste diferente si sunt destul de grelewinking
Dar daca vrei, potihappy

| valy a răspuns:

Din pacate cam asa este.cu bani, pile, relatii, cam asa se face pe la noi din pacate pentru astia care nu ausad

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mergi la ISJ (Inspectoratul Şcolar Judeţean) dar treci mai întâi pe la directorul liceului actual (eventual poţi povesti şi cu diriga).
Dacă ai media peste 8 (cred) poţi solicita transferul cu eventuale examene de diferenţă.
Spre exemplu dacă te duci la un liceu superior profil filologie-engleză o să dai un examen de diferenţă.
Oricum, e foarte greu fără pile dar ai şanse dacă ai o medie decentă.
Îţi doresc mult succes şi ar fi bine să te-apuci deja să umbli pe la Inspectorat căci acuş se termină anul şcolar.

Succes!

| Farcas a răspuns:

Din pacate in mare parte ai drepatate.In ziua de azi daca ai,, relatii,, si,, pile,, poti ajunge oriunde cu usurinta.Insa daca visul tau e filologica si limbile straine nu renuntza la asta.Invata cat mai bine, daca vei avea o medie cat mai buna pe clasa vei putea intra la liceul dorit fara sa ai relatii, pe baza mediei tale si straduinta ta de a invata.Succes

| Bia:X a răspuns:

Daca asta e visul tau lupta pentru a-l indeplinii. banii nu rezolva orice. poti sa ajungi la un liceu cu profilul pe care il vrei avand o medie buna nu doar daca ai bani sa pile... e adevarat ca pe aici aproape totul se rezolva cu bani dar daca vrei atat de tare chiar merita sa incerci. succeshappy

| BassHunter13 a răspuns:

In romania scapi din puscarie si daca esti bagat pe viata pentru 20 de crime sacapi daca ai pile!? parerea mea este sa mergi la inspectoratu scolar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna draga mosului.ai o educatie aleasa si potrivita vremii noastre; pile, bani, mita, relatii. daca vrei, poti.sa stii ca mai sunt si alte practici; sex, santaj, poze compromitatoare, etc.succes.dar tu esti mica deocamdata. te rezolva parintii.