| Cryssy a întrebat:

Buna dragii mei. ia uitati ce am primit si eu azi...Hotarare 4.09.2009
Guvernul alaturi de ministerul educatiei hotaraste, azi, 4.09.2009 ca acest an scolar
2009-2010 sa inceapa la data de 1 octombrie. Ministerul educatiei spune ca pana la aceasta
data se vor rezolva atat problemele financiare cat si cele expuse acum trei zile la o
televiziune romaneasca.Decizia nu este irevocabila, asadar ne putem astepta la orice atat din partea ministerului educatiei cat si din partea guvernului.In speranta ca aceasta decizie va ramane nemodificata guvern.info permite elevilor din toata tara sa isi manifeste dorinta de vacanta prelungita prin popularizarea acestei decizii prin intermediul messengerului, forumurilor, popularului hi5 sau prin intermediul blogurilor...
oare o fi adevarat? nu stiu. oricum m-am gandit sa va spun si voua...

Răspuns Câştigător
| AlliCe a răspuns:

Nu cred ca este adevarat. Mi-am dat seama din fraza asta:"guvern.info permite elevilor din toata tara sa isi manifeste dorinta de vacanta prelungita prin popularizarea acestei decizii prin intermediul messengerului, forumurilor, popularului hi5 sau prin intermediul blogurilor."

1 Pe cine intereseaza parerea elevilor?
2 Cine se uita pe siteurile astea pentru a afla dorintele elevilor?

1, 2 = nimeni

12 răspunsuri:
| Ruxyana a răspuns:

Ar fii super fain sa inceapa pe 1 octombrie:X:X:*

cami
| cami a răspuns:

Ce super ar fi love struck. Si nu neaparat ca-am intarzia de la scoala cu 2 saptamani. ci, in sfarsit mi-as petrece si eu ziua de nastere, acasa love struck

| juniper a răspuns:

Da ar fi super tare atata timp cat nu e o gluma iarasi

| honey a răspuns:

E nasol. Oricum de.nceput o.ncepem happy. Dar ganditi.va ca la anul pe canicula aia noi o sa. ntarziem cu 2 saptamana. scoala. si ne ia din vacanta de vara muult. Foarte aiurea. happy Ma rog :-J.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa au spus si ca o sa faca alocatie 1 milion si ziua de luni libera oh go on Nu prea cred faza, da macar sa fie vacanta pana pe 24 daca nu pe 1 happy

| mariutza a răspuns:

Sincer eu nu as vrea. k poate ne ia din vacanta de vara...

| alice_6789 a răspuns:

Ar fi rau... prefer sa incep pe 15 septembrie dar macar sa termin scoala mai devreme...

| soricica a răspuns:

Sincer nu stiu ce sa zic...am auzit atatea zvonuri incat acum nu cred pana nu vad... dar nu cred ca mi-ar parea bine, pentru ca o sa ne ia din vacanta de vara, asa ca mai degraba as prefera sa inceapa normal pe14
Bye:*

Răspuns utilizator avertizat
| carmen16 a răspuns:

Ar fi o idee bunabig grin dar sper sa nu o terminam pe 1 iuliestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da.chatterbox si chiar zilele astea am sa merg sa-mi scot alocatia de un milion.

| Angel of darkness a răspuns:

Intr-un fel ar fi super! Dar daca ne gandim mai bine o sa ne cheme in vacanta de vara sau mai rau sambata ca sa recuperam orele pierdute. big grin