Nu cred ca este adevarat. Mi-am dat seama din fraza asta:"guvern.info permite elevilor din toata tara sa isi manifeste dorinta de vacanta prelungita prin popularizarea acestei decizii prin intermediul messengerului, forumurilor, popularului hi5 sau prin intermediul blogurilor."
1 Pe cine intereseaza parerea elevilor?
2 Cine se uita pe siteurile astea pentru a afla dorintele elevilor?
1, 2 = nimeni
Ce super ar fi . Si nu neaparat ca-am intarzia de la scoala cu 2 saptamani. ci, in sfarsit mi-as petrece si eu ziua de nastere, acasa
E nasol. Oricum de.nceput o.ncepem . Dar ganditi.va ca la anul pe canicula aia noi o sa. ntarziem cu 2 saptamana. scoala. si ne ia din vacanta de vara muult. Foarte aiurea. Ma rog :-J.
Ar fi rau... prefer sa incep pe 15 septembrie dar macar sa termin scoala mai devreme...
Sincer nu stiu ce sa zic...am auzit atatea zvonuri incat acum nu cred pana nu vad... dar nu cred ca mi-ar parea bine, pentru ca o sa ne ia din vacanta de vara, asa ca mai degraba as prefera sa inceapa normal pe14
Bye:*
Intr-un fel ar fi super! Dar daca ne gandim mai bine o sa ne cheme in vacanta de vara sau mai rau sambata ca sa recuperam orele pierdute.
Elavhcjcjcjchxjdj întreabă: