| Any1998 a întrebat:

Buna dragii mei, o sa fiu mai directa.
Fostul meu iubit cand aveam 2 luni de relatie i-a spus unui prieten ca sta cu mine doar pentru acea chestie (s*x) si eu dupa ce am aflat m-am despartit de el si a inceput sa ma ameninte. Si acum ma tot cauta, vrea sa ne impacam.Credeti ca ma iubeste sau vrea doar sa o facem...el stiind ca e primul si a zis ca ii plac minorele. Si toata lumeaa spune ca sunt batuta in cap si proasta daca il iert. dar ai mei nu m-a mai lasa cu el. Un sfat? multumesc!

Răspuns Câştigător
| Danna76 a răspuns:

Sa nu te lasi calcata in picioare de nimeni. Si mai ales ca, din cate spui tu aici, esti mai mica ca el. Nu te impaca cu el daca doar pentru asta a vrut sa fie cu tine, pe interes. Trebuie sa tii la demnitatea ta, chiar daca poate inca il mai placi/iubesti.

3 răspunsuri:
| AdrianPanaintescu a răspuns:

O relatie nu este doar pentru sex și are multe taine..Eu te rog să uiți de ce a fost!

| SofiaAbigail a răspuns:

Mi.am dat seama si eu si te sfatuiesc sa vezi la fel si tu de acum incolo:In lume sunt multi baieti mult mai frumosi, inteligenti si bine educati care merita sa fie luati in seama! Renunta la caricaturi ca asta! Funda? :*

| Any1998 explică:

Si acum aveam 4 luni, credeti ca in 2 luni i s-a schimbat gandirea? Nu stiu ma tot gandesc si sper ca da...