anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragii mei prieteni.

Iubitul meu ma ameninta ca se omoara,daca ii spun"iti bati joc de mine sau alte chestii,imi trm mesaj ca se omoara ca el nu are pentru ce traii,si ca imi arata el, ca asa numai pot sa`mi bat joc de ell.Numaiiii stiu ce sa fac il sun si nu raspunde,isi inchide telefonul nu stiu, chiar are chestia asta in caaaappp.crying( ce sa ma facc.numai stiu.

4 răspunsuri:
| persseuss a răspuns:

Lasa-l ca e cu capu mama.

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau. te santajeaza emotional.
stai calma, ca nu se va sinucide.
el vrea sa te vada pe tine,, transpirata,, asta, pentru ca ii nesigur pe el ca barbat.

| Ilinka10 a răspuns:

Am fost si eu cu un baiat de genu, care s-a taia pe maini cand ne-am despartit. si plangea dupa mine. dar cu toate astea am mers mai departe si i-am demonstrat ca daca s-a taiat pe maini nu a rezolvat nimic. Stai cu el de vorba si explica-i ca daca vrea cu adevarat sa te piarda sa faca lucru ala. si incearca sa il iei cu dulcegarii si te iubescuri. nu stiu... depinde daca vrei sa mai ramaai cu el sau nu. daca da arata-i cat il iubesti si fi mai afectuoasa cu el, daca nu. fi tot afectuoasa doar ca trebuie sa te racesti de el cu timpul. pana vede ca nu mai are rost.:* bafta

| MrJok a răspuns:

Spune-i sa se arunce de pe bloc.