Eu sunt innebunita dupa oracole.Imi fac cate unul in fiecare an, sa vad cum se schimba gustul prietenilor mei.De scris, Crystinutsa ti-a dat o multime de intrebari tari, le poti scrie pe acelea. Perzonalizeaza caietul: lipeste aptipilduri cu inimioare, stelute, norisori.Scrie titlurile si numerele intrebarii cu pix cu sclipici, pune puncte de sclipici din tub din loc in loc de foi, lipeste decupaje din reviste cu vedetele voastre favorite, decupeaza forme diferite din hartie de cadou, cu model, sau din hartie normala si desenezi ceva pe ea cu carioci.Lipeste paiete sau pietricele (de preferat cu SuperGlue, stau mai bine, dar cu grija) si daca ai mai multe pietricele formeaza inimioare. Poti sa indoi o foicica colorata, lipesti o parte de foaie si inauntru, sub cealalta parte cre a devenit capac, scrie un citat sau ceva dragut despre prietenii tai.Eu iti recomand sa faci oracolul pe un caiet de romana consistent, cu muuulte foi, cine stie ce mai faci pe acolo dupa ce se termina intrebarile? A, si la sfarsit rezerva cateva pagini goale, unde vor scrie fiecare amic, dupa ce termina de completat, o amintire de genul "Iti spun Adio \ de pe muntele Rio de Janerio" si alte chestii dragute. Daca stii ca ai muulti care vor completa, lasa mai multe pagini de amintiri goale, ca sa nu se inghesuie amintirile.La sfarsit poti sa faci la toate paginile o margine interesanta, desenand stelute si punand punctulete cu pixul cu sclipici. Spor la treaba si cat mai multa originalitate si fantezie pentru oracolul tau!
Oracole de astea faceam si eu prin clasa a4a si dadeam la colegi sa-l completeze.
Poti incepe:
Nume/prenume
Porecla
Data nasterii/locul
Zodia
Mancarea preferata
Bautura preferata
Hobby-uri
Ai sora/frate?
Muzica preferata
Film preferat
Carte preferata
Cea mai amuzanta faza care ti s-a intamplat
Cea mai penibila faza care ti s-a intamplat
Ai iubit/a?
Care este relatia cu parintii?
Cel mai bun prieten/a
Ce parere ai despre mine
Iti place la scoala
Materia preferata
Materia care iti place cel mai putin
Mergi in cluburi
Melodia preferata
Caracterizeaza-te in cateva cuvinte
Caracterizeaza-ma pe mine in cateva cuvinte
etc. mai gandeste-te si tu
Pot sa completez si eu? Haidi te rog)) hmm pune ce intrebari te intereseaza mai mult
Pune intrebari care te intereseaza. nu ciudatzenii din alea! Poti sa scrii intrebarile cu litere decupate, arata super... dar e costisitor! Sper ca te-am ajutat:*
Pentru amuzament mai poti intreba: ce ai sub pat?
sau: ti'ai facut patul azidimineata?
E buna ideea cu capitolele. Poti scrie titlurile lor cu pixuri cu sclipici. Mai poti face un loc special, unde sa lipesti mai multe pliculete pe care sa scrii numele celor care completeaza, iar el/ea iti poate lasa acolo un mesaj secret. Pentru ca oracolul tau sa para vesel, lipeste poze, decupeaza inimioare, stelute etc.
Ca sa il organizezi putin, ai putea face 2 sectiuni diferite: prima jumatate-baieti, a doua-fete. Sau ai putea cauta hartiute mici, colorate pe care sa scrii numele capitolelor si pe care sa le lipesti la capatul paginilor respective.
Astea sunt doar cateva idei, foloseste-ti creativitatea, sigur o sa gasesti tu mai multe lucruri de pus in oracol.
Sper ca te-am ajutat!
O zi buna!
diana_3432 întreabă:
BrianMoser întreabă: