Asa sunt si eu. Adica in curand se apropie ziua iubitului meu. Saptamanile trecute ne plimbam si neam oprit pentru ca vazuse un ceas. Asa ca m-am gandit ca ar fi o idee buna, dar prea putin romantica. Asa ca m-am gandit sa mergem la un karaoke unde eu pot sa-i cant o melodie de iubire si sa i-o dedic. Ai putea sa incerci si tu amandoua lucruri sau in loc de ceas fii atenta si vezi cam cei place lui. Inainte sa-mi vina ideile astea vroiam sa inchirez o masina gen ferrari pentru o ora, doua si sa se plimbe cu ea, deoarece la baieti le plac enorm masinile.
Pai... cel mai frumos cadou ar fi : I-ai pregati o petrecere surpriza cu toti prietenii lui si persoanele pe care nu le-a mai vazut de mult timp! O alta idee : Ai putea pregati o seara romantica pentru aman2 ! O alta idee : Sa il iei intr-o zi cu tine la cumparaturi si ceea ce ii place si nu-si poate dezlipi ochii de pe ea... sa i-o cumperi ! O alta idee : Baietilor le plac foarte mult ceasurile! I-ai putea cumpara unul P.S : Sper ca ti-am fost de ajutor!