| AlexDrHouse a întrebat:

Buna dragii mei! SUNT DISPERATA! CITITI-MI POVESTEA SI AJUTATI-MA! VA ROG happy.Ce as putea face daca eu sunt prietena cu un baiat de un an si ceva si eu sunt a 8a si el mi-a zis ca e a 7a si abia azi, intamplator am aflat de la niste colege de ale lui ca de fapt e a6a? eram prietena cu el si aveam incredere dar m-a mintit atata timp. straight face. si asta nu e tot. el a zvonit prin toata scoala lui ca suntem impreuna doar ca sa isi faca prietena geloasa. apoi a facut cunostinta cu cele mai bune prietene ale mele chiar acum 5 zile si a zvonit ca a fost si cu ele, si cu o prietena buna de-a mea pe care o cunoaste si el...si cu mai multe fete. e asa mincinos. azi am vorbit intamplator cu iubita lui pentru ca am gasit un numar necunoscut in telefonul meu care maapelasi si nu stiam cine e. cand colo mi-a raspuns o fata si apoi mi-am adus aminnte ca de pe acel numar am fost eu sunata de el. si am vorbit cu fata aia, si mi-a spus ca ma stie, eu spunandu-mi doar numele. (ma si recunoscuse). apoi mi-a spus o gramadaaaa de lucruri despre mine..lucruri pe care i le spusese el. eu nici nu stiam cine e ea si imi spunea atatea lucruri despre mine si despre prietenele mele. straight face pe unele lucruri/fapte le uitasem si eu dar ea le stia laughing a fost ciudat. apoi mi-a spus ca el ii cerea telefonul ca sa ma sune pe mine sau pe prietenele mele cu pretextul ca o suna pe mama lui. apoi am vorbit cu mai multe fete de la el din clasa si ele stiau o gramada de lucruri despre mine..si spunea ca vorbeste de mine si de prietenele mele incontinuu. m-am simtit ciudat. acum vreau sa il fac sa "plateasca" pentru ca a mintit si ca voia sa isi faca iubita geloasa cu niste minciuni. vreau sa isi dea seama ca a gresit. ce as putea face?
*scuze pentru roman*
dau FUNDA!

10 răspunsuri:
| Irinami21 a răspuns:

Ahh...ce pot sa iti spun? Pustiu e un obsedat! Adica parerea mea este sa nu il mai bagi in seama si sa iti vezi de viata ta inainte! Si sa nu mai vorbesti cu el deloc avand in vedere ca te cunoaste foarte bine. Ahh dar daca tot vrei sa te ''razbuni'' pe el divulgai si lui toate secretele. Dar cel mai bine este sa stai linistita adica chiar daca e un mincinos...lumea o sa inteleaga asta cu timpul si incearca sa nu iti mai faci probleme degeaba, tipu' e un idiot!

| EAlice a răspuns:

Waaw, asa baiat... Si lumea mai zice ca sa ai incredere in cei pe care ii consideri prieteni. De acum in colo, verifica daca sunt cu adevarat prieteniwinking. Si. legat de poveste asta, da. e intr-adevar ciudat, dar tu nu ai nici o informatie, mai "dubioasa" sau personala de a lui? Ai putea-o folsi foarte bine in folosul tau, pentru ai plati cu aceeasi moneda happy (ca sa nu spun a te razbuna devil )

| AnonimGirl67 a răspuns:

Pai,citind acest `roman` am realizat ca exista mai multe exemplare ca el decat imi pot imagina.Cunosc acea dorinta de a vrea sa faci pe cineva sa plateasca pentru niste fapte si stiu cat de puternica e. Vreau insa sa tii cont de cat de mult te-a deranjat ce a facut el si sa nu te `cobori la mintea lui`.Tot ce trebuie sa faci e sa le scoti din cap tuturor acele lucruri despre tine.Cat despre acel individ...crede-ma...indiferenta doare cel mai tare.Comporta-te de parca el nu a existat niciodata.Asa e cel mai bine happy

| Ionutzu0077 a răspuns:

Stii cum se spune incep cu un adevar pot spune "Minciuna are picioare scurte sau Ulciorul nu merge de multe ori la apa" asa si prietenul acesta al tau cu tine era tot tandret prieten dar pe la spate te mintea si plus de asta increderea pe care o aveai tu in el el o transmitea si altora stii la ce ma refer. Ce te-as sfatui eu este sai platesti cu aceiasi moneda sau macar sa nu il mai bagi in seama sa nu asculti ce vorbeste el sa il lasi in lumea luiwinking si cu razbunarea nu rezolvi nimic la inceput iti da o oarecare satisfactie dar dupa o sa ai ceva pe cunostinta... deci gandeste simplu vezi si tu orice il doboara punctele slabewinking Cam atat iti pot spunewinking Bafta ai grija de tine!winking:* Funda daca merita ce am spus big grin

| AlexDrHouse explică (pentru Irinami21):

Ideea e ca eu il consider un copil. nu stie prea multe laughing.nu vreau sa ma razbun asa rau pe el, chiar daca as puutea. am vorbit cu multe colege de ale lui si elema cred ca nu suntem impreuna si ca nu a fost cu nimeni dintre fetele de care a zis. l-as fi facut de ras in toata scoala si s-ar fi simtit ca ultimul nimic daca toate fetele despre care a mintit ca sunt cu el ar fi vorbit cu toti colegii lui si le-ar fi explicat ca de fapt el a mintit ca sa se dea mare si sa o faca geloasa pe prietena lui. dar m-am gandit ca ar fi prea dureros pentru el ..pentru ca pan la urma nu mi-a divulgat niciun secret..doar vorbea foarte muuuult de minne si de prietenele mele. colegele lui stiau si in ce banca stau si ca sunt la 8F rolling on the floor) lucruri marunte dar m-am minunat auzindu-le

| ralukuu a răspuns:

OMG!
Ce incalcitura!
Pai...tu l-ai intrebat de ce a facut asta? Crezi ca a facut-o doar pentru "faima" in fata celorlalte fete?
Eu cred ca da(raspunsul la a doua intrebare), nu as putea sa concep ca cineva isi bate joc de mine (mai ales daca ar fi mai mic decat mine).
Mi se pare normal sa reactionezi asa.
E foarte aiurea.
Indiferenta doare exagerat de mult, deci trateaza-l asa!
daca il ai cu vreo chestie ceva la mana...vezi tu, nu vreau sa te sfatuiesc chestii banale.
... sper ca nu te asteptai sa iti dau un plaN gen"cum sa ma razbun pe el?"
Oricum baftaa scumpa!

| Madut21 a răspuns:

E imatur. nu raspunde cu aceeasi moneda. indiferenta ar fi cea mai buna solutie aici big grin

| Irinami21 a răspuns (pentru AlexDrHouse):

Macar stie mai multe decat tine..despre viata ta! Fii mandra ai fani laughing

| AlexDrHouse explică (pentru Irinami21):

Daa laughing. chiar glumeam cu prietenele mele ca noi nici nu ne stim toti fanii si ca suntem "populare" fara sa stim, si in alte scoli laughing))

| Irinami21 a răspuns (pentru AlexDrHouse):

rolling on the floor))))))))))