| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Dragii mei..Sunt Raluca..Bff A lui PyschotelRoz.
Am o mare problema deci..Sa incepem
Am cunoscut un baiat acum.2 saptamanii credthinking daca nu mai putin sau mai mult nu mai stiu sigur.i-am dat fb meu a spus ca sunt micuta. dupa a vazut ca am bagat niste poze noi la avatar si a spus ca sunt foarte..frumoasa...
El are 21 de anistraight face eu am 14. Poate ma credeti nebuna i-am povestit mamei..despre acest baiat si a spus ca nu e de acord.dar ce imi pasa miethinking ce zice ea..eu il iubesc pe acest baiat.mult imi place de el..si na...Credeti ca e un lucru gresit sa fiu impreuna cu elthinking si sa ma int maine cu elstraight face? El a spus ca vrea sa se int cu mine pentru ca ii place de mine.thinking acum nu stiu ce sa cred.el nu e un baiat foarte frumos.dar e un baiat sincer..stie sa imi vorbeasca..Singurul lucru care imi este frica..eu sunt cu el pe mess si maine o sa ne vedem..Si a spus cand o sa imi spui pa sa te duci acasa eu o sa te sarut pe gurita aia dulce.a ta nu o sa poti pleca asa oricum..Si eu i-am zis bine..binestraight face.
P.S fara jigniri va rog frumos..chiar nu stiu ce sa fac..Multumesc

Răspuns Câştigător
| AaLexS a răspuns:

Hmm thinking
Pai daca tu il iubesti cu adevarat si el la fel, nu-i nici o problema. Ai grija sa nu isi bata joc de tinewinking. Asa cum ai spus este mai mare ca tine asa ca ar trebui sa ai grija happy. Dar daca va iubiti nu e nici o problema. Intanlestete cu el. Poate intre voi v-a incepe o frumoasa poveste de dragoste love struck.
Bafta!

2 răspunsuri:
| BULANGIU96 a răspuns:

Daca va placeti cu adevarat e ok happy

| oanaoanalovekisslovehugslovekiss a răspuns:

Buna PyScHoTeLRoOz, eu as zice sa te duci sa te int cu el dupa spusele tale este fff ok asa ca nai nimic de pierdut. succes :*