anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragii mei! Uite ca am ajuns si eu sa am nevoie de ajutorul vostru Am incercat sa imi aranjez gindurile singura insa de fiecare data ma tem ma indoiesc de alegerea ce o iau iar acum scriu cu speranta ca voi imi veti fi alaturi cu sfaturile voastre.Cu mult timp in urma intr-o excursie am inceput a vb cu un baiat,devenisem prieteni foarte buni, lui ba chiar ii placea de mine(eu nu stiam)mai tirziu am inceput sa ies cu un baiat, acesta mia interzis sa vb cu toti prietenii si astfel am pierdut legatura cu lumea mea reala! insa dupa un an m-am despartit si iarasi vb cu vechiul bun prieten.ma invitat la ziua lui unde pentru prima oara m-a sarutat! Desi stia prin ce trec cu relatia anterioara! era mereu alaturi si ma sustinea, ma ajuta, ma scotea din casa la disco numai ca sa nu stau singura.relatia noastra de,, prietenie" evolua incetul cu incetul ajungind pina ca sa petreceam noptile impreuna.Acum mi-am dat seama ca il iubesc.ca tin la el si nu vreau sa il pierd.E extrem de frumos,brav, inteligent,ma simt bine cu el, suntem veseli si nu ne plictisim niciodata, cu el pot fi eu insasi si nu ma tem sa imi deschid sufletul. spuneti ce sa fac? nu stiu daca isi da seama ca il iubesc ca nu il mai vad cu aceiasi ochi ca un simplu prieten dar ca un baiat cu care mi-as imparti insasi viata.As vrea sa ii spun dar ma tem ca o sa il pierd si de alta parte parca zic ca mai bine sa las totul asa dar e foarte dureros, simt cum ma sufoc, am nevoie de el;( cum mai bine sa procedez?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din moment ce te-a sarutat, poate ca si el isi doreste o relatie cu tine.
Mie mi se pare de treaba, mai ales ca ii pasa de tine.
Ii poti da de inteles ca il placi, iesiti cat mai mult. Sunt sigura ca asteapta un semn de la tine prin care sa inteleaga ca tii la el!
Dovedeste-i acest lucru!

| alintush18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc mult pentru sfaturile voastre... cred ca o sa ma stradui mai tare sa-i arat cit de putin ca tin la el, desi mi-e frica si poate ar fi mai bine sa las asa lucrurile.astazi am mai incercat intre timp insa parerile lui despre iubire si ceva serios nu sunt chiar bune;(

| Chiric_Bogdan_Cristian_1993 a răspuns:

Din cate inteleg baitul e un tip pe cinste. De ce te temi ca s-ar pute sa il pierzi? Daca zici ca si el te place de atata timp, inca dinnainte sa incepi si tu sa il iubesti, nu vad de ce te-ar respinge daca i-ai spune ca vrei sa iti imaprti viata cu el. Sfatul meu e sa ii spui. Si cred ca va merge si mai bine decat merge acum. happy

| alintush18 a răspuns (pentru Chiric_Bogdan_Cristian_1993):

Da ai dreptate si stii nu e deosebit e simplu dar totusi unic! Ma tem pentru ca el cu mult timp in urma m-a placut si a vrut sa fie cu mine insa acum probabil e deja numai prietenie(insa nu stiu ce fel de prietenie la asa nivel)! acum cred ca si-ar dori mai mult sa se distreze nu sa se bage intr-o relatie... nu am vrut sa se intimple asta dar cum sa nu tin la el cind e atit de dulce, cind mi-a fost alaturi si cind credeam ca nu ma voi mai putea ridica de jos! I-as spune in gura mare acum dar daca el nu imi raspunde? nu vreau sa se indeparteze sau sa il sperii! sad tin prea mult la el mi-e frica sa risc

| Chiric_Bogdan_Cristian_1993 a răspuns (pentru alintush18):

Stai linistita.winking Nici un baiat nu considera o simpla prietenie cand se poarta asa cum se poarta el. Spre deosebire de fete care de multe ori se gandesc despre cum ar trebui sa actioneze, baietii stiu exact ce vor. Nu incape indoiala ca el te place si nu te considera doar ca o prietena. Si in plus, un baiat este deosebit doar din puncutl de vedere al iubitei lui. Faptul ca tu il consideri unic il face deosebit si nu faptul ca asa ar trebui sa il vada toata lumea. Iar dupa parerea mea, cea mai sincera dragoste este aceea care se naste dintr-o prietenie. Pentru ca numai un prieten stie cum este un om cu adevarat si il poate aprecia la adevarata lui valoare.

| alintush18 a răspuns (pentru Chiric_Bogdan_Cristian_1993):

Se vede ca am dat gresit cind am crezut ca ar putea fi ceva mai mult decit este! Am incercat sa ii arat si chiar la un moment dat el sa interesat de asta...intrebinduma daca nu cumva m-am indragostit si ca isi face griji pentru ca pentru moment nu isi doreste sa aiba o relatie serioasa,astfel l-am privit in ochi cu inima arzind in flacari si urlind de durere cind ii spuneam ca nu e asa si ca i s-a parut doar! Nu am crezut ca poate fi atit de dureros sa tii sentimentele ascunse in tine, sa vrei sa faci totul pentru o persoana care nu are nevoie, in fine va multumesc mult si ma rog pentru voi ca sa nu ajungeti in asa situatie... Sa stiti ca cit de greu nu ar fi nu am sa renunt am sa lupt si o sa ies cu el in continuare, poate ca la un moment dat macar o sa isi aduca aminte de mine chiar de va fi cu altcineva si va sti ca am fost, eram,, prietena sa'';(

| Chiric_Bogdan_Cristian_1993 a răspuns (pentru alintush18):

Imi pare rau ca nu ti-a iesit cum ti-ai dorit... sad oricum asta e atitudinea care trebuie sa o ai. happy sti ca tot ce e al tau e pus deopartewinking oricum... daca vrei sa vorbim mai multe, imi poti lasa un mesaj in privat cu adresa de e-mail. Iti doresc sa ai o zi cat mai frumoasa!