Nu.ti face griji,ea doar vroia ca fratele tau sa creada ca este bun pentru o fata extraordinar,trebuia sa il puna in cea mai buna ipostaza,doar nu vroiai sa ii zica,, sora ta e cea mai buna, ia-o pe ea,, ar fi penibil, dar daca nu te simti bine nici acum, vorberte sincer cu ea ...succes si nu mai plange. fundita?
Eu as fi zis,odata ce s-a pus si ea in lista n-am de ce sa ma simt prost,poate asta e era mai frumoasa ca mine,fiecare are frumusetea lui propie,si fiecare o vede diferit,Dar tu n utrebuia sa te superi pe asta, asa mai fac aprinti cateodata, fara sa fie atenti la ce zic.
Eu cred, ca as trece cu vederea, eu cred ca mama ta nu a vrut sa te obijduiasca, nu poti sa tii ciuda pe mama ta pentru ca nu a formulat corect sau a gresit fraza, e mama ta ...eu tot uneori ma supar pe mama, dar imi imaginez cum ar fi fara ea si imi trece, iar cel ce te va iubi, doar acel te va merita, si pentru el vei fi frumoasa, nu exista fete urate sper ca te-am ajutat, papa
Eu sunt destul de sensibila si nu as trece prea usor cu vederea.
Mi se intampla foarte des sa fiu dezamagita de persoanele la care tin cel mai mult,si mereu ma gandesc: de ce eu? chiar merit asta?
Oricum, eu sunt buna la suflet si iert repede, pentru ca altfel situatia nu se schimba...
Sper ca te-am ajutat.Succes!:*
Nu trebuie sa ramai marcata dar e normal sa fi suparata iar gestul mamei tale nu a fost foarte frumos. Dar ea te iubeste foarte mult si probabil nu a zis`o cu intentie... pur si simplu a vazut o fata frumoasa si i`a explicat fratelui tau ca nu era obisnuita. A zis "nu e obisnuita ca noi 2" nu a zis "nu e urata ca noi 2"... Ea nu stie probabil ca te simti asa si sunt sigura ca nu s`ar gandi ca te`ai suparat.
Cred ca ar trebui sa te apropii mai multe de ea si sa vezi ce parere are cu adevarat despre propria fica. sper ca ti'am fost de ajutor.♥♥♥
Pai ai facut o greseala nu trebuiai sa plangi eu iasi fi spus mama nu ai niciun drept sa-mi spui asa ar fi trebuit sa ma sustii asa iasi fi spus deci asi trece cu vederea si iasi mai fi spus asa mama ai zis asta dar doar seaman cu tine asa iasi fi spus
Poate ca s-a referit ca e diferita intr-un fel aparte nu frumoasa fata de tine sau ma rog de ea... iar daca s-a referit in senul spus de tine,, da ai dreptate este vina ei deoarece ar trebui sa isi cunoasca propriul copil si pana unde sa mearga cu aceste cuvinte fara sa te raneasca