anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragii mei!
Vreau sa va pun in aceeasi situatie, sa vad cum ginditi.
Eram eu, fratele si mama.
Vorbeam de alesul inimii mele, mai exact de cum ar vrea mama sa arate viitorul meu sot.
Imi povesteste si la care eu intreb :Mama, da u cum ai vrea sa arate fata lui fratele meu?
SI ea zice : astazi cind veneam din oras am vazut o fata de vreo 14 ani, extraordinar de frumoasa. avea ochii migdalati, si albastri, un nas drept si clasic, o gura senzuala, e o frumusete rara.
Si fratele se zimbea.
mama zice : da, e o fata cum rar am vazut.
Nu e cum sunt eu, sau sora-ta [ adica eu ], obisnuite, ci foarte frumoasa, de mi-a captat atentia.
In acel moment mi s-a prabusit lumea-n cap.
Adica cum mama mea care ca orice mama ar trebui sa isi iubeasca copilul, indiferent de cum arata isi permite sa ma vorbeasca astfel, lui fratele meu de fata cu mine.
Nam putut sa-i spun nimic.
M-am simtit foarte prost.Am plins.
Eu chiar nu sunt urita si atit de mult ma bucur cind cineva imi zice ca sunt frumoasa ( nu sunt o disperata), dar totusi.
Nu m-as asteptat din partea ei la asa ceva.
AM nevoie si eu de grija si dragoste, chiar daca nu mi-a aratat-o practic niciodata si foarte rar imi zicea :vai ce frumusica esti.
Am ramas profund deceptionata.
SI vreau sa vad cum ati proceda in aceeasi situatie; ati ramine marcati sau ati trece asta cu vederea?
Va multumesc mult *!

Răspuns Câştigător
| anonima97 a răspuns:

Nu.ti face griji,ea doar vroia ca fratele tau sa creada ca este bun pentru o fata extraordinar,trebuia sa il puna in cea mai buna ipostaza,doar nu vroiai sa ii zica,, sora ta e cea mai buna, ia-o pe ea,, ar fi penibil, dar daca nu te simti bine nici acum, vorberte sincer cu ea ...succes si nu mai plange. fundita?

8 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Eu as fi zis,odata ce s-a pus si ea in lista n-am de ce sa ma simt prost,poate asta e era mai frumoasa ca mine,fiecare are frumusetea lui propie,si fiecare o vede diferit,Dar tu n utrebuia sa te superi pe asta, asa mai fac aprinti cateodata, fara sa fie atenti la ce zic.

| auroraa a răspuns:

Eu cred, ca as trece cu vederea, eu cred ca mama ta nu a vrut sa te obijduiasca, nu poti sa tii ciuda pe mama ta pentru ca nu a formulat corect sau a gresit fraza, e mama ta ...eu tot uneori ma supar pe mama, dar imi imaginez cum ar fi fara ea si imi trece, iar cel ce te va iubi, doar acel te va merita, si pentru el vei fi frumoasa, nu exista fete urate kiss sper ca te-am ajutat, papa

| Deni7 a răspuns:

Eu sunt destul de sensibila si nu as trece prea usor cu vederea.
Mi se intampla foarte des sa fiu dezamagita de persoanele la care tin cel mai mult,si mereu ma gandesc: de ce eu? chiar merit asta?
Oricum, eu sunt buna la suflet si iert repede, pentru ca altfel situatia nu se schimba...
Sper ca te-am ajutat.Succes!:*

| Raluu_1584 a răspuns:

Nu trebuie sa ramai marcata dar e normal sa fi suparata iar gestul mamei tale nu a fost foarte frumos. Dar ea te iubeste foarte mult si probabil nu a zis`o cu intentie... pur si simplu a vazut o fata frumoasa si i`a explicat fratelui tau ca nu era obisnuita. A zis "nu e obisnuita ca noi 2" nu a zis "nu e urata ca noi 2"... Ea nu stie probabil ca te simti asa si sunt sigura ca nu s`ar gandi ca te`ai suparat.

| crina12 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te apropii mai multe de ea si sa vezi ce parere are cu adevarat despre propria fica. sper ca ti'am fost de ajutor.♥♥♥

| ederaionela a răspuns:

Pai ai facut o greseala nu trebuiai sa plangi eu iasi fi spus mama nu ai niciun drept sa-mi spui asa ar fi trebuit sa ma sustii asa iasi fi spus deci asi trece cu vederea si iasi mai fi spus asa mama ai zis asta dar doar seaman cu tine asa iasi fi spus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Daca as fi avut posibilitatea, v-as fi dat la toti cite o fundita, dar procedez cum fac de obicei:i-ofer cui are mai putine.

| CatalinM a răspuns:

Poate ca s-a referit ca e diferita intr-un fel aparte nu frumoasa fata de tine sau ma rog de ea... iar daca s-a referit in senul spus de tine,, da ai dreptate este vina ei deoarece ar trebui sa isi cunoasca propriul copil si pana unde sa mearga cu aceste cuvinte fara sa te raneasca