"Respecta si vei fi respectat!"
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate."
"Tot raul e spre bine!"
"Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!"
"Nimic nu e intamplator."
"Nu judeca! Niciodata nu se stie, cand ti se va intampla si tie."
"Totul sau nimic!"
"Lucrurile cele mai frumoase se intampla, cand te astepti cel mai putin."
"Niciodata sa nu spui niciodata!"
"Viata este o arta de a desena fara radiera."
"Un om cu moralul ridicat e pe jumatate vindecat."
"Daca cauti oameni fara defecte, nu vei avea prieteni niciodata!"
Si ca gustare de final:
"Ai grija de gandurile tale, pentru ca se vor transforma in vorbe!
Ai grija de vorbele tale, pentru ca se vor transforma in fapte!
Ai grija de faptele tale, pentru ca se vor transforma in obiceiuri!
Ai grija de obiceiurile tale, pentru ca vor modifica caracterul tau!
Ai grija de caracterul tau, pentru ca el iti va influenta toata viata!"
"Cand nu mai poti uita si inima nu te lasa sa ierti, cauta in timp si in constiinta puterea de a pleca.Pleaca suficient de aproape pentru a te intoarce inapoi si destul de departe sa intelegi"
'' Religia mea este de a căuta adevărul în viaţă şi viaţa în adevăr. ''
'' Cu cât eşti mai înţelept, cu atât îţi dai mai bine seama că pe lume există mulţi oameni deosebiţi. Oamenii de duzină nu observă nici o deosebire între semenii lor. ''
Unul pe care l-am gãsit singurã. : cât timp faci un lucru care meritã, nu-ti pasã de consecintse! :X
In viata exista multe urcusuri si coborasuri, lucruri bune si lucruri rele, prieteni pentru o perioada de timp si prieteni pentru totdeauna.
Stiu ca nu trebuie sa imi pese de ce spun altii despre mine, atata timp cat eu nu le-am facut nimic.
Stiu ca nu sunt inger dar stiu ca merit sa fiu fericita.
Dupa mine scopull vietii este familia.
Acestea sunt cele mai importante:
1.Nu tot ce zboara se si mananca!
2. Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!
3.Nu te intinde mai mult decat iti este plapuma.
4.Sa fi pe locul 2 inseamna sa fi primul care a pierdut...
5. Speranta moare ultima.
6. Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani am eu grijă!
Viata nu reprezinta nimic fara prietenie. (Un citat frumos :X Prieteniile vechi au o prezenta permanenta orice s-ar intampla.
Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.
Si maine e o zi. ( Mda, asta e bun cand trebuie' sa-mi fac tema )
Si cel mai frumos :X Dupa care chiar incerc sa ma ghidez, pacat ca nu pot mereu: Daca vrei sa fii fericit o clipa razbuna-te; daca vrei sa fii fericit o viata iarta!
Dar moto-urile tale?
Fiecare sut in fund e un pas inainte!
Diplomatia este arta de a spune: "Cutu, cutu …", pana ce apuci sa pui mana pe o piatra.
Astea doua sunt principalele
"Ai o singura viata, pretuieste-o."
Dupa acest motto ma ghidez eu in viata si imi dau seama ca in fiecare zi e bine sa fii fericita si sa te bucuri de viata cat o mai ai.
EuSiAtat
Totul sau nimic! / Cine se impiedica de doua ori de aceeasi piatra, merita sa-si sparga capul!