Poate ca ei sunt gay daca tot insitata atat, sau nu au un prieten mai bun, in fine deci nu ar trebui sa il pui sa aleaga cred ca ar trebui sa i spui ca "Uite eu nu mai suport ce se intampla, nu le mai raspunde fa-o pentru mine daca ma iubesti, iar daca ma minti si iesi cu ei fara sa imi spui (bine ca eu nu o sa te las deoarece vreau sa nu mai fi atat de apropiat cam prea apropiat as spune ) deci acum ramane sa vezi ce vrei tu sa faci, daca vrei sa scapi de ei nu le mai raspunde nu mai iesi cu ei, si te mai plangi de ce tot te streseaza "" cam asa, sper ca te-am ajutat
Nu sunt gay, dar prea il tot cauta, mor cand ii aud telefonul, cand e cu mine sa il cheme la ei, simt ca mor de nervii..mersi de raspuns oricum.
Pai spune-i sa il inchida atunci cand e cu tine sau sa-l dea pe silentios
Sunt unele persoane importante pentru amundoi care ne suna si nu isi poate inchide telefonul off.
Eu sunt in aceea situatie ca si tine crede-ma si nu ma simt deloc bine adica tot timpul cand suntem impreuna nu putem sta linistiti si ma enerveaza la culme...dar acum in ultimul timp am fost mai indiferenta si am vazut ca ma cauta mai mult poate ar trebui sa faci si tu acelasi lucru
Mersi din suflet
Nu ai pentru ce! stiu perfect ce simti pentru ca sunt in aceeasi situatie
Problema este ca daca o sa fac pe indiferenta, isi da seama si se transforma si el sa fie la fel si se supara ca de ce sunt asa cu el...
Off dar daca tine la tine poate se schimba si renunta la timpul foarte mult petrecut cu baietii adica poate mai reduce din el
Tie frica de reactia lui daca l-ai pune sa alege intre tine si idiotii aia? dar le s-a gandit la tine cand ia ales pe ei in locul tau? ...de ce sa stai cu tampit de asta cand sunt N barbati mai buni ca idiotii astia + ca tu suferi acum si el se distreaza..si cine stie ce fete au mai adus pe acolo..deci tu decizi nu el decide..nu are rost sa stai cu el daca ii ''iubeste'' mai mult pe prietenii tai decat pe tine .
Deci relatia cu un idiot este in mainile tale
Bafta si toate cele bune!
Calm, inca nu i-am pus aceea intrebare pentru ca inca nu stiu daca e bine sa o fac, nu a ales inca pe nimeni, dar pentru el eu sunt mai importanta decat toti la un loc, sa il pun sa aleaga?
Ia pune-l la incercare sunt curios daca o sa te aleaga e tine din moment ce esti mai importanta...din persperctiva lui sa vedem daca tu esti mai importanta..gasesti barbati la tot pasul nu are rost sa te intristezi pentru un ...nu are rost sa spun ca poate mai tii la el si te jignesc..Scuze!
Oricum m-a sunat fix acum la 00 : 05 si mi-a zis ca s-a intors acasa ca le-a zis prietenilor lui ca trebuie sa plece, si fac eu cum de esti acasa si cum de te-ai dus? si face el m-am gandit la tine..insa sta pe calculator pana dimineata cred x( alta problema idioata...
Macar sta pe calculator si nu afara cu aia...incearca sa vorbesti cu el si sa ii explici ce nu iti place la el
Fai si tu o faza de asta sa vada cum se simte ..presupun ca nu o sa sufere asa de tare ca tine deoarece nu ii pasa.
Si inca odata..sunt barbati la tot pasul.ce are el in plus? ..sau are vreun ''ou'' in plus? ..Scuze ca am luat-o asa in serios dar ma oftica ca unii se cred mai superiori decat altii..eu nu as face asa nici in ruptul capului
Bafta! Si bafta cu relatia!
I-am pus intrebarea aia cu pe cine ar alege, si a zis ca normal ca pe tine dragostea mea(el mie).
Ei bine ..este ok atunci ..important este ca tu sa te simti iubita.dar si mai important este ca celalalt de langa tine sa te iubeasca Daca tu simti ca te iubeste este bine .
Bafta in continuare!
Mersi mult
Cu placere..si nu are rost sa te intristezi...dar totusi nu stiu de ce ai putea face asta unei fete.Ele trebuie pretuite cu pretul vietii :X
Bafta si fi si tu mai dura, fa-ti un abonament la sata..trage acolo de fiare pentru ca daca mai face de astea sa ii tragi una de sa ii sara toti prietenii din cap sau eventual sa ii bati pe prietenii lui.
Glumeam...
Bafta!
Serios.du-te si tu la sala tragi acolo de nu mia poti si dupa aia sa vezi ce cuminte o sa fie ..nici nu o sa il tina sa faca de astea..sau eventual te ia ca garda de corp
Am avut si eu aceeasi probleme cu prietenu', statea cu mine dupa care il suna un prieten sa mearga undeva si el repede, pe la 19 de ex...ma enerva foarte tare, nici macar nu ma intreba cat mai stam sau asa... Asta a fost ununl dintre motivele din care ne.am despartit