Da am intalnit, cunosc si mereu voi avea in jurul meu asemenea persoane. Crede-ma nu sunt singura, pana si tu vei mai intalni asemenea persoane pentru ca ele "domina pamantul" daca intelegi ce vreau sa-ti spun . Nu prea are rost sa iti dau exeple, pentru ca in fosta mea clasa aveam o gramada de persoane, atat fete cat si baieti, care pupau pe toata lumea-n fund daca era in interesul lor.
Daca tot ai cerut un exemplu, o sa iti dau unul mai simplu si mai scurt : eu si cea mai buna prietena a mea ne-am certat si nu am vorbit 2 zile una cu alta la scoala aproape deloc. Vazand ca au venit colege la mine care au inceput sa o barfeasca si sa o vorbeasca de rau (se apropia un test la mate si aveau nevoie de ajutor) imediat cum am ajuns acasa am sunat-o si i-am povestit, ca, "surpriza mare "sa aud ca exact aceleasi persoane mau vorbit si pe mine de rau. Ne-am gandit ca ar fi amuzant sa vedem ce spun despre noi si am mai continuat "jocul" de-a suparatele inca vreo cateva zile, ca intruna din ele sa venim la scoala de brat, sa vorbim, sa radm ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Acele persoane au ramas socate si ne-au intrebate daca ne-am impacat, ca se bucura, ca asa e mai bine, etc, etc, ca intr-un final sa intrebe daca am povestit despre tot. De atunci noi stiam ce gandesc despre noi, stiam ca nu sunt de incredere si ca sunt doar niste pupincuristi care au incercat sa profite de ocazie ca sa obtina ei cea ce vroiau, dar astfel ne-au dat noua privilegiul de a ne deschide ochii.
Nu toate fetele sunt asa, dar avand in vedere ca majoritatea sunt asa e de inteles confuzia
Daca am intalnit? Ma duc in fiecare zi cu una la scoala. Exact cum ai spus, ea este perfecat, tu ai defecte. O suport, ma prefac ca ii sunt amica ( si daca fac asta nu am doua fete, ci doar rabdare) pentru ca oricum in cateva luni nu vom mai fi colege si nu va trebuii sa o suport.
Nu stiu la ce te referi prin exemple, dar uite niste exemple cand ma enerveaza.
- daca ea vine astazi cu parul ondulat, iar o alta fata vine cu parul ondulat peste o sap. o copiaza.
- daca nu ii spun ca ii sta minunat, o invidiez.
-sunt atat de dragalasa, toti ma plac. ( da ce i-au murit laudatorii? )
- prin fata suntem BFF, dar pe la spate nu ma poate suna sa imi spuna ca am inceput antrenamentele ( o alta poveste care mi-a pus capac)
Stiu la ce te referi, dar eu chiar n-am chef sa ma cert cu ea, nu ma intereseaza absolut deloc persoana ei deci...
Crede-ma ca stiu prin ce treci. Si eu patesc asta zilnic, pentru ca acea fata se preface ca imi e prietena. Eu ma prefac ca o cred. Am o fata la scoala care e mai retrasa si se imbraca numai in trening si isi prinde parul intr-o coada simpla. Acea ''prietena'' spune mereu ca e un baiat.
Are si o clona. De un an au inceput sa vorbeasca, iar acum sunt gemene. De multe ori m-au si barfit. Asta e! Invidia e peste tot.
Ce ai spus tu mai sus se numeste INVIDIE si pe masura ce vei creste vei intalni tot felul de oameni, care mai de care mai jegosi, cu caractere care mai de care mai infecte. Tu trebuie sa inveti din fiecare greseala, sa nu te agiti, sa inchizi ochii si sa mergi mai departe, pentru ca daca dai intr-un conflict cu vreuna descrisa de tine, iti vei complica viata aiurea, sunt sigura ca nu vrei.Un sfat de la mine este sa te gandesti de 10 ori inainte sa scoti un cuvant pe gura, sa te astepti de la orice din partea prietenelor mai ales.Succes pe viitor, vei avea de razbit cu lucrurile astea, invidia e coplesitor de mare crede-ma!
andreea_6355 întreabă:
rosesonfire întreabă: