| Andra_Croitoru_1997 a întrebat:

Buna dragilor...
Am o intrebare pentru voi... am nevoie de parerea vostra pentru o prietena pentru ca ea nu are net straight face
Deci sa incep... Ea sta prost cu scoala si se teme are 14 ani si trece in a 8. a si ii este frica are colegi noi de oare ce sa mutata din nou aici...
De ce ii este frica?
Poi sa va povestesc... ea nu stie tabla imultirii si sta cam rau cu adunarea si ii e frica nici ceau nu il stie bine straight face MDA CIUDAT...
Vrea o parere ce sa faca?
Si va intreaba asa...
Ce pot sa fac sa invat mai mult?
Mai pot invata acum?
Sunt timida si cand ma scoate la tabla imi este foarte frica ce sa fac?

9 răspunsuri:
| BaiatulDePeTPU a răspuns:

In clasa a 8-a sa nu stie tabla inmultirii si sta prost cu adunarea si scaderea? Iti spun eu o solutie...VACA.Rusine ca n-a invatat lucruri pe care trebuia sa le stie in clasa a 4-a.Dar a avut si profesori incompetenti care au trecut-o clasa fara sa stie nimic.Sau incompetenti fiindca nu au habar sa predea.Banuiesc ca prietena ta sta la tara.Greu de recuperat daca a fost caz unic(adica daca doar ea sta asa de prost).Ii urez succes oricum.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Vă recomand să citiți cu atenție acest mic ghid pentru a învăța mai bine. http://www.lecturirecenzate.ro/2012/08/03/teste-examene-1-motivatia/
Este foarte folositor!

| ArinaWolf a răspuns:

Hmm...mda e putin ciudat
Daca are probleme si la alte materii exista o posibilitate sa fie dislexica si atunci ar trebui sa invete destul de mult....ar putea sa mearga la meditatii sau poti sa o ajuti chiar tu daca ai rabdare cu ea.
Daca nu se descurca prea bine nici la alte materii ar trebui sa vorbeasca cu parintii ei!

| The3w0que3n a răspuns:

Ar putea sa faca pregatire. Dar e foarte ciudat sa nu stii la 14 ani adunari si scaderi. Daca la scoala in clasele 1-8 au trecut-o asa pe ochi frumosi, nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la liceu...

| CristiAndrei a răspuns (pentru The3w0que3n):

Eu cunosc pe cineva care are 15 ani si e inca in clasa6a si nu stie nici macar cat face 9x5

| Andra_Croitoru_1997 explică (pentru The3w0que3n):

Nu au trecuto pe ochi frumosi stie ceva, ceva adica cand trebuia sa ii incheie media la mate a invatat niste defintiti si le.a zis bine la scoala nu ca nu atie imultirea doar ca este timida si se teme ca gresteste si a avut probleme la mate adica de mica a fost la Iasi si stia adunarea pana al 10 straight face si dupa a venit aci unde locuieste ea si ei erau la 30 sia sta a deruta.to a fost in ghips cateva luni si a fost in Italia 2 ani deci ii este greu ea nu vrea ajutorul meu eu am incercat sa o ajut dar nu vrea si vrea ceva mai usor fara sa plateasca profesori sa invete singura vrea sa stie ce sa faca...

| The3w0que3n a răspuns (pentru Andra_Croitoru_1997):

Si daca ea nu vrea ajutor, de ce te chinui degeaba? O sa ii vina mintea la cap, si o sa invete, dar probabil va fi vrea tarziu.

| Camelia_Camy_1999 a răspuns:

Ar trenui sa i se bage un profesor care sa o ajute daca nu doreste profesor o poti ajuta tu cu invatatul de exemplu mergi la ea sau vine ea la tine si o ajuti si pe ea.ii esti prietena si ar trebui sa faci asta